На бізнес-інтенсив для рестораторів до Вінниці приїдуть Євген Клопотенко і Віктор Тітов

13:13
Автор: Катерина Дядюк
Become a Patron!

У Вінниці 6 серпня  відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart. На освітній захід для рестораторів, готельєрів і власників тематичних кав’ярень приїдуть Євген Клопотенко, Віктор Тітов, Ігор Сухомлин та інші. 

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, метою цього заходу є підвищення конкурентоспроможності представників сфери гостинності, обміну досвіду та налагодження контактів. Крім цього буде презентовано успішні бізнес-кейси та реальні технології, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність закладу сфери гостинності.

– Учасники заходу дізнаються, як вивести сервіс на новий якісний рівень, створити атмосферу, в яку хочеться повертатися, організувати кухню, яку рекомендують друзям, зібрати навколо себе команду професіоналів та як просувати власний заклад через сучасні маркетингові канали, – йдеться у повідомленні.

Про все це у своїх виступах розповідатимуть відомі ресторатори та експерти:

Ігор Сухомлин. Фото – the-village.com.ua

Євген Клопотенко – співзасновник ресторану “100 років тому вперед”, експерт програми “Сніданок з 1+1”, член журі Національної ресторанної премії “СОЛЬ”, м. Київ.

Ігор Сухомлин – ресторатор, підприємець, ідейний натхненник мережі “Чашка Espresso-bar”, співвласник мережі “Варенична”, ресторану “Велюров” і мережі кав’ярень “Шарлотка”, організатор міжнародних форумів “РестоПрактики”, “РестоКемпа”, “ШефсКемпа”.

Віктор Тітов – співвласник ресторану української кухні “U” All about you”, бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної ресторанної премії “СОЛЬ”, організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проектів: “Дні Української кухні”, м. Одеса.

Юлія Чеснокова. Фото – static.tildacdn.com

Юлія Чеснокова – експертка по світовим трендам в індустрії гостинності, власниця міжнародного освітнього проекту для рестораторів та кухарів “Food and Success”, партнер RestArt форуму – “the Art of Restaurant Management”, м.Барселона, Іспанія.

Олена Павлова – дослідниця Подільської кухні, етнографка, гастрогідеса, засновниця проектів Подільська кухня, – Клуб Подільської кухні”, “Гастрогід Вінниччина”, кураторка проекту 13 chefs/13 шефів Вінниця, м.Вінниця.

Вікторія Євтушенко – cпіввласниця і бренд-шефиня кондитерської “Fab”, м.Одеса.

Оксана Марусич – експертка з продажу і сервісу, сертифікований бізнес тренерка, сертифікована коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів – 10 років, м.Київ.

Віктор Тітов. Фото – tatic.relax.by

Бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart відбудеться у Центральному парку Вінниці (локація біля планетарію) і триватиме з 11:00 до 19:00. Подати заявку на участь можна за ЦИМ посиланням

Організатори заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за підтримки програми ЄБРР “Консультації для малого бізнесу в Україні” у рамках ініціативи “#EU4Business” Європейського Союзу. Захід проводиться за підтримки Вінницької міської ради.

Головне фото – fs01.vseosvita.ua

Читайте також: “Всі місця вільні під нові ресторани”: головні тези “HoReCa Restart” у Вінниці. ФОТО

Читайте також: Про оренду, доставку і QR-меню: історії невдач та успіхів вінницьких рестораторів через COVID-19

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.