У Вінниці завершили будівництво багатофункціонального спортивного ядра біля школи №33. ФОТО

10:12
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці завершили будівництво багатофункціонального спортивного ядра школи №33. Футбольне поле, бігові доріжки та майданчик для гри у баскетбол відкрили для всіх бажаючих.

Як повідомляє Вінницька міська рада, нове спортивне ядро біля школи №33 (по вулиці Порика 20) має футбольне поле зі штучним покриттям, трибуни для глядачів та дві лавки з навісами для запасних гравців.

Також тут є бігова доріжка, майданчики для стрибків у довжину, для гри у баскетбол та волейбол, гімнастичний майданчик та встановлені тренажери.

 

 

 

 

 

Окрім того, створено смугу перешкод, де можна буде влаштовувати заняття з військово-патріотичного виховання. На спортивному майданчику встановили антивандальне обладнання, зробили освітлення. Також встановлено систему відеонагляду.

З нового навчального року тут можна буде влаштовувати уроки фізкультури для учнів, втім тренуватися на цьому майданчику зможуть і мешканці цього мікрорайону.

Як зазначила директор школи Наталія Сидоренко, з початком навчального процесу, коли стадіон використовуватимуть для занять учнів, графік відвідувань скоригують, але так само доступ для мешканців буде збережено.

Також зазначено, що загалом у Вінниці за останні кілька років збудували вже 11 повноцінних спортивних майданчиків.

 

 

Фото – ВМР.

Читайте також: У мережі показали відео, як у Вінниці реконструюють стадіон школи №33. ФОТО

Читайте також: На будівництво спортивного ядра у вінницькій школі виділяють понад 27 мільйонів

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.