Переваги відпочинку в Карпатах

16:35
Автор: admin
Become a Patron!

Реклама

Якщо ви плануєте відпустку або просто хочете відпочити на вихідних, радимо обрати напрямком для відпочинку мальовничі Карпати. В горах є безліч чудових курортів, які варті вашої уваги. Вони привертають до себе увагу дивовижною природою, затишними готелями, смачною кухнею та гостинністю місцевих жителів. Однією з найпопулярніших локацій в горах є Буковель. Відомий гірськолижний курорт радий гостям в будь-яку пору року і пропонує безліч цікавих розваг незалежно від віку та уподобань мандрівників. Однак перед тим як рушати в подорож, варто заздалегідь забронювати номер в Карпатах, щоб ваші сподівання про яскравий, неймовірний відпочинок виправдались.

Чому саме Карпати?

Карпати вже давно приваблюють мандрівників. Хтось обирає їх заради релаксу і насолоди природою, інші шукають гострих відчуттів на гірськолижних схилах або воліють познайомитися з культурою і історією цього гостинного краю. Канікули у горах не втрачають своєї привабливості незалежно від пори року.

Зимовий відпочинок у Карпатах приваблює активних туристів. Тисячі людей кожен рік приїжджають в Славське, Драгобрат і звичайно Буковель. Також для зимових канікул лижники і сноубордисти обирають Верховину, Мигове, Пилипець тощо. Окрім маршрутів різного рівня складності, зима в горах — це можливість:

  • покататися на снігоходах;
  • зайнятися тюбінгом;
  • прогулятися верхи на конях.

Free photo three skiers relaxing on snow covered mountain

Весна приваблює гостей Карпат розмаїттям барв. Схили та луки вкриваються першоцвітами, крокусами, пролісками. Це чудовий час для риболовлі, екскурсій, піших та велосипедних прогулянок. Саме навесні туристи милуються красою Долини нарцисів.

Влітку у мандрівників, які проводять канікули в Буковелі, є можливість:

  • підкорити Говерлу;
  • вирушити в похід по гірських стежинах;
  • зайнятися альпінізмом;
  • побувати на рафтингу;
  • позасмагати і покупатися в озері Молодості.

Осінь в Карпатах — це справжня магія. Яскравість кольорів природи вражає. Окрім того, це найкращий час позбирати гриби та ягоди. Не втрачають своєї актуальності рибна ловля й кінні прогулянки.

До того ж незалежно від пори року Буковель пропонує цікаві екскурсії, знайомство зі смачною кухнею та оздоровчі процедури в спа. Якщо ви хочете відновити свої сили, покращити стан здоров’я та самопочуття, обов’язково на відпочинку відвідайте карпатську баню, гуцульський чан, пройдіть курс масажу та інші процедури, які пропонують в спа-комплексі Буковелю.