У “Вінницькій харчосмаковій фабриці” готують до випуску чотири види пива. Продавати продукцію планують у межах Вінницької області.
Як повідомляє видання “Vinbazar”, реалізація вінницького пива розпочалась з першого серпня. Його виготовляють на обладнанні угорської компанії. Щомісяця планують виробляти до 80 тонн пива.
Директорка підприємства Любов Семенюк розповіла, що новий цех з виробництва пива побудували за власні та кредитні кошти. Харчосмакова фабрика вже отримала ліцензію на оптовий продаж цього напою.
– З 1 серпня пропонуватимемо “живе пиво” вінничанам через роздрібні магазини та місцеві заклади харчування. На Вінниччині власного виробника до цього не було, а подібну продукцію завозили з інших регіонів. Для того, щоб утримувати колектив, наважилися на розширення асортименту та пошуку нового ринку збуту.
Фірмовий магазин також з’явиться поблизу підприємства, яке розташовано за адресою вул. Скалецького, 15.
Загалом готують чотири види пива під торговою маркою “Barley&Hops”:
– Преміум світле “Вінницьке”;
– Світле “Блонд-ель “Вінницький”;
– Пшеничне світле “Вайсбір”;
– Напівтемне “Віденське”.
– Ми пропонуватимемо здоровий, смачний, натуральний продукт. Орієнтуємося на Вінницьку область. У порівнянні з іншими виробниками, які везуть пиво з сусідніх регіонів, ми зможемо менше витрачати на логістику, — додала Любов Семенюк.
Зазначають, що завдяки натуральному складу напій матиме термін придатності до 10 діб. Розливатимуть пиво в металеві кеги.
Фото: Vinbazar
Головне фото: assets.entrepreneur.com
Дякуємо!
Тепер редактори знають.