Сьогодні, 11 липня, організатори третього open-air фестиваль «БарРокКо» розповіли про еко-патруль, середньовічні костюми та історичний ярмарок, які окрім концертної частини будуть наповнювати програму цьогорічного фестивалю. На дводенних рок-вихідних, які відбудуться у місті Бар 19 та 20 липня, зберуться як молоді гурти, так і зірки української рок-сцени.
Організатори фестивалю «БарРокКо» розповіли, що окрім концертів на учасників фестивалю чекає багато інших розваг. На одній з локацій розгорнеться історична ярмарка, де продаватимуть крафтові продукти, та сувенірну продукція (крафтове місцеве пиво від Євгена Вальчука, брендовані футболки, блейзери, еко-стакани, магніти та наліпки). На території фестивалю розташують лаундж-зони, де можна буде відпочити, поїсти та насолодитися різними напоями.
Розважатимуть публіку реконструктори та костюмовані персонажі, які розповідатимуть цікаві історії та легенди, пов’язані з містом Бар. Любителі середньовічних нарядів зможуть приміряти костюм засновниці Бару Бони Сфорца, герцогині Міланської та неаполітанської принцеси. Крім того, на центральній площі гості зможуть скуштувати чимало страв за рецептами часів герцогині, а учасниці жіночого клуб “Бона Сфорці” буду усі вбрані у відповідні історичні костюми.
Місцевий пивовар Євген Вальчук спеціально для фестивалю наварить крафтового пива. Наразі Євген співпрацює з вінницькою броварнею “Звір Beer”, яка також працюватиме з лінійкою своєї власної продукції на фестивалю у спеціальному “звір-мобілі”.
Тур-клуб “Бідняжка” організували поїздку на фестиваль на два дні, а додатковий бонус від клубу – це поїздка на жмеренську равликову ферму, де можна буде продегустувати французький делікатес.
Для учасників передбачений автобус що курсуватиме між Вінницею і Баром із Західного автовокзалу кожні 15 хвилин з 06:00 до 19:00. Одразу після закінчення концертної програми о 23:00 передбачається останній рейс з Бару, на який потрібно забронювати місце за ЦИМ посиланням.
Щодо ночівлі, для відвідувачів буде передбачене наметове містечко (бажаючих просять зареєструватися на цьому сайті), а також можна залишитись у Барі в гуртожитку (80 гривень з особи) чи зняти номер в готелі (вартуватиме близько 200-250 гривень).
Організатори також розповіли, що вперше на території фестивалю працюватиме “еко-патруль” від організації “Let’s do it Ukraine”, який буде допомагати відвідувачам фестивалю правильно викидати та сортувати своє сміття. Також, аби скоротити використання пластикових склянок, головних еко-ворогів усіх фестивалів, учасники зможуть придбати брендований стакан для багаторазового використання, який також слугуватиме сувеніром на пам’ять.
20 липня також святкує своє п’ятиріччя місцевий мото-клуб, який влаштує мото-пікнік та проїдеться мото колоною по центру міста.
На сьогодні відомі імена більшості учасників фестивалю, які запалюватимуть публіку вже на наступних вихідних, тому нижче ви можете переглянути відому на сьогодні програму «БарРокКо 2019», а ще два гурти організатори обіцяють об’явити найближчим часом:
“Молода” сцена, 19 липня (з 17:00 по 23:00):
Спека, хард-рок з саксофоном
VOVK
Bojevilla
The Unsleeping, інді-рок. Уманський гурт, який наразі працює у Києві, майбутні учасники цьогорічного фестиваль “Sziget”.
“Молода” сцена, 20 липня (з 15:00 по 20:00):
PIANO
НЕ лізь БО вб’є
Бабай, хорор-рок
Season Of Melancholy, готичний рок
Головна сцена, 20 липня (з 17:00 по 23:00):
СH.SH Чумацький Шлях, етно-рок (хедлайнер фестивалю)
Auditoria band
Хмарно з проясненням, інді
Franco
Badpit
Квитки на головну сцену можна придбати онлайн та в касах квиткових сервісів Karabas, Афіша.vn, Internet-Bilet.ua. Фірмові квитки можна буде купити у точках продажу міста Бар (в піцерії “Барі Бон”, кафе “BarBoomCity” чи кав’ярні “Supremo”). Вхід на сцену молодих виконавців у перший день – вільний. Квитка на головну сцену на сьогоднішній день коштує 100 гривень.
Більше інформації та відео гуртів, що виступатимуть на цьогорічному «БарРокКо», можна переглянути у нашому попередньому матеріалі за ЦИМ посиланням. Слідкувати за оновленнями у програмі можна на фейсбук-сторінці фестивалю ТУТ.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.