Новий сезон проекту «Від бізнесу до книжки» в книгарні «Є» стартує з нон-фікшн літератури про їжу, ресторани та кулінарний бізнес. А зацікавлених в темі вінничан запрошують 19 вересня на дискусію «Гастро+культура і чим її заїдати».
- Не секрет, що в усі часи гастрономію розглядали як невід’ємну частину передусім національної культури, – пишуть організатори події. – В інформаційну добу смакування набуло ще більш естетизованих та творчих форм, і глобалізація аж ніяк не заважає реалізувати локальні прориви в сфері їжі та напоїв.
Символічно, що дискусія відбудеться напередодні першого фестивалю вуличної їжі Vinnytsia Food Weekend. Адже 30 вересня-1 жовтня містяни та гості міста зможуть оцінити пропозиції 60 фудкортів з різних міст України.
Читайте також: У вересні відбудеться перший Vinnytsia Food Weekend: прийом заявок на участь триває
- Тож прийшов час вінничанам налаштуватися на світові тренди і навчитися задавати власні, – амбіційно закликають організатори на сторінці заходу у Фейсбуку.
Під час дискусії говоритимуть про успішні гастрономічні бренди, затишні кав’ярні, креативні ресторани, гастрофестивалі та правильну подачу вуличної їжі. Зокрема організатори пропонують обсмакувати рівень гастрокультури як в Україні, так і Вінниці.
А учасниками дискусії заявлені: адміністратор української кав’ярні «Чорна Кішка Білий Кіт» Юрій Абашкін, організатор фестивалю Vinnytsia Food Weekend, директор SIVAK.Concert agency Влад Сівак, депутатка міськради Світлана Ярова.
Читайте також: Хедлайнером Vinnytsia Food Weekend стане гурт-відкриття “Євробачення” KADNAY
Початок –19:00, вулиця Соборна, 89. Вхід вільний.
Модератори – автори проекту «Від бізнесу до книжки» Олександр Вешелені та Олександр Мельник.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.