Букет як витвір мистецтва: чому варто обирати квіти на сайті LoraShen

16:36
Автор: Vежа
Become a Patron!

Реклама

Квіти можуть бути чудовим доповненням до будь-якого подарунка або й самостійним презентом. Головне – аби вони були свіжі та красиво оформлені. 

Якщо ви хочете справді здивувати близьку людину – підходити до обрання подарунка варто відповідально. Так само як ви ретельно обираєте той чи інший презент, до вибору букета потрібно поставитись з відповідальністю. 

Так, адже від якості квітів залежить не лише їхній зовнішній вигляд, а й те, наскільки довго вони радуватимуть око

Якщо ви плануєте купити букет квітів – зверніть увагу на асортимент на сайті LoraShen. Тут представлено різноманітні варіанти на всі випадки життя, а головне – над кожним букетом працюють досвідчені флористи, використовуючи лише якісні матеріали.

Про це далі розповімо трохи детальніше.

Які є варіанти букетів можна обрати на сайті LoraShen

Студія дизайну і флористики LoraShen пропонує як готові букети та квіткові композиції, так і можливість сформувати букет за вашим бажанням.

Це можуть бути букети з, зокрема, троянд, півоній, амарилісів, тюльпанів, гортензій, лілій, орхідей, хризантем, гвоздик, ромашок та інших квітів.

Наприклад, серед оригінальних та естетичних букетів – “Рожевий дует”. Тут поєднані гортензії та еустоми, що створюють витончені текстури та відтінки. 

Букет може бути оздоблений декоративним папером або ж розміщуватись у вазі, кошику, коробці тощо. Загалом композиція може бути оформлена й у тій чи іншій формі – наприклад, серця, а також оздоблена різноманітними елементами – стрічками, повітряними кульками та іншим.

Так, якщо ви шукаєте водночас класичний і при цьому ненудний варіант – зверніть увагу на букет троянд “Кантрі Блюз”, що прикрашений унікальними підвісами.

В якості подарунку до свята можна й обрати оригінальну композицію не лише з квітами, а й з солоденьким. Наприклад, квіткова композиція “Солодкий День” створена з  гортензій і троянд, а доповнена макарунами. Вона також оздоблена повітряною кулею з написом “Happy Birthday”.

Можливо, ви шукаєте щось оригінальне для прикрашання сімейного столу? Тоді саме зараз чудовим варіантом стане оригінальна композиція “Осіння казка”. Вона має незвичайну основу – справжній гарбуз. Такий елемент домашнього декору точно створить затишну атмосферу. 

Загалом на сайті можна зручно відсортувати усі букети за видом квітів, розміром і типом букету, кольором і ціною.

В якості підсумку

Тож, фахівці LoraShen ретельно продумують кожну композицію чи букет так, аби вони стали витворами флористичного мистецтва. Для цього використовуються лише якісні квіти та елементи оформлення, а отже – ви можете не переживати щодо якості готової композиції. 

Загалом на сайті представлено варіанти як для подарунку, так і для оформлення інтер’єру до того чи іншого свята.

Придбати букет можна у фізичних магазинах у Києві, або ж можна замовити його доставкою кур’єром. До слова, є й послуга термінової доставки – тоді ваші квіти надійдуть до адресата протягом однієї-двох годин. 

Якщо вам потрібна додаткова інформація, ви завжди можете звернутися до консультантів LoraShen – для цього на сайті вказані усі контакти. Також на сайті ви можете оформити заявку на придбання квітів. 

У будь-якому випадку, обираючи букет на сайті LoraShen, ви можете бути впевнені, що ваш презент буде красивим, якісним і радуватиме вашу близьку людину тривалий час, а отже – довго даруватиме їй позитивні емоції. 

Фото – з сайту LoraShen