Стало відомо про загибель сімох захисників з Вінниччини

15:58
Автор: Vежа
Become a Patron!

Протягом останніх кількох днів стало відомо про загибель семи захисників з Вінниччини: Поляніна Володимира Володимировича, Артамонова Павла Петровича, Остроуса Юрія Васильовича, Стасюка Олександра Леонідовича, Гринькова Миколи Васильовича, Саєвського Юрія Миколайовича та Єфременюка Вячеслава Валерійовича.

– На Донеччині 22 лютого загинув Полянін Володимир Володимирович – мешканець Тростянецької громади. Вісім місяців його доля була невідома. Захиснику було 28 років. Він був командиром відділення протитанкових ракетних комплексів.

– У Курській області 13 жовтня загинув Артамонов Павло Петрович – мешканець Городківської громади. Призваний на військову службу за мобілізацією у вересні 2023 року. Сержант служив стрільцем-снайпером механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

– На Донеччині 15 жовтня загинув вінничанин Остроус Юрій Васильович (позивний «Тренер»). Захиснику було 50 років. Він добровільно став на захист України у перший день повномасштабного російського вторгнення. Разом із побратимами боронив Харківщину та Донеччину, де, зокрема тримав оборону під Бахмутом. Попри численні контузії, Юрій завжди залишався у строю.

– У Курській області 18 жовтня загинув Стасюк Олександр Леонідович – мешканець Вороновицької громади. Працював на фабриці “Рошен” водієм карщиком (мав позивний “Рошен”). В Сумській області на честь Олександра назвали позицію “Рошен”. Служив старшим солдатом у роті РЕБ.

– У результаті отриманих вогнепальних осколкових поранень у шпиталі міста Харкова 17 жовтня помер Гриньков Микола Васильович – мешканець Ямпільської громади.

– У боях за Україну загинув Саєвський Юрій Миколайович – мешканець Хмільницької громади. З 19 жовтня цьогоріч вважався зниклим безвісти.

– У боях за Україну загинув Єфременюк Вячеслав Валерійович – мешканець Вінницько-Хутірського округу. Час та місце поховання повідомлять додатково.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Ілюстрація – Canva

Читайте також: Стало відомо про загибель дев’ятьох захисників з Вінниччини

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.