Автомобіль, дрон-бомбер та РЕБ: вінницька гімназія передала чергову допомогу ЗСУ

13:57
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінницькій гімназії №24 провели вересневий ярмарок та благодійний забіг під гаслом «Сильні. Вільні. Незламні». Цього разу на східний напрямок передали повнопривідний автомобіль Volkswagen Touareg, FPV дрон-бомбер з потужною батареєю та систему радіоелектронної боротьби (РЕБ) для протидії ворожим FPV-дронам та БПЛА.

Як повідомляє Вінницька міська рада, разом з технікою на схід також вирушають чай, кава, смаколики, сухофрукти, консерви, продукти швидкого приготування та дитячі малюнки.

– Ми традиційно проводимо такі великі ярмарки двічі на рік. Навесні ми передали іншу, але не менш корисну техніку. Крім того, протягом року ми збираємо посильну допомогу у вигляді продуктів, збираємо пластикові кришечки і допомагаємо дітям, які залишились у прифронтових регіонах. Також, ми допомагаємо нашим військовим, які проходять процес реабілітації та лікування після важких поранень, – директорка гімназії №24 Наталія Климчук.

 

За її словами, вони перші серед вінницьких шкіл провели благодійний забіг, в якому взяли участь батьки, учні, вчителі та адміністрація закладу.

Президентка гімназії Соломія Наконечна каже, що своєю допомогою колектив закладу висловлює свою вдячність та підтримку Захисникам та Захисницям за захист, спокій та можливість навчатися:

– Важливо допомагати нашим хлопцям та дівчатам, які нас боронять. Адже завдяки їм ми маємо можливість навчатися. Важливо, щоб і вони відчували нашу підтримку та вдячність. Ми справді дякуємо їм за спокій, сьогодення, за те, що ми маємо.

Фото – Вінницька міська рада

 

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.