“Донатні атракції”, смаколики і глінтвейн: у Вінниці розпочалась шоста “Файна здибанка”. ФОТОРЕПОРТАЖ

16:24
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці сьогодні, 12 жовтня, розпочалась шоста “Файна здибанка”. На ній традиційно можна не лише придбати різноманітні вироби від майстрів з різних куточків України, але й долучитись до різноманітних зборів на користь ЗСУ.

Як і попереднього разу, локацією ярмарку є відкрита територія біля Центрального міського стадіону “Локомотив”.

 

 

 

Вже на вході гостей очікує “Ярмарок потрібних речей” від “ЕкоШатлу”. Тут можна придбати чашки, прикраси, окуляри та багато інших речей. А всі виручені кошти передадуть на збір на “багі” від організаторів “здибанки”.

Нагадаємо, цього разу ярмарок об’єднує зусилля з ГО “Баггі для ЗСУ” – організацією, що виготовляє та переобладнує “баггі” для наших захисників та захисниць. Організатори почали збір 200 000 гривень на підтримку цієї організації. Усе зібране буде передано на виготовлення та переобладнання “багі” для захисників. Долучитись до збору можна ТУТ.

 

Власне “багі” також можна побачити на заході – в самому центрі ярмарку. З ним можна сфотографуватись, а поряд – також взяти участь у рулетці призів за донат.

 

 

 

Ще одна “донатна атракція” – благодійна книжкова барахолка від ініціативи “Замасковані”. Так, волонтерам можна принести свої російськомовні книги, які передадуть на переробку, а виручені кошти передадуть на “багі”. Або можна придбати різноманітні українськомовні книги (як вживані, так і нові) й тим самим допомогти зібрати кошти на сировину для маскувальних сіток.

Також представники ініціативи потребують волонтерів, які допоможуть плести сітки вже поза межами “Файної здибанки”. Подробиці – в діректі ТУТ.

 

 

 

 

Крім того, можна долучитись на ярмарку й до окремих зборів на Третю штурмову бригаду і “Азов” – в наметі Штабу підтримки 3 ОШБр. У них можна придбати футболки, книги та іншу продукцію, виручені кошти за які отримають підрозділи.

 

 

 

Однак і крім благодійних ініціатив, на “Файній здибанці” є безліч цікавих речей, атракцій та смаколиків. Тут і майстер-класи для дітей, і зона гамаків, і гарячий глінтвейн та медові смаколики.

Крім того, на ярмарку можна придбати свічки найрізноманітніших форм, кераміку, одяг, іграшки (зокрема й секс-іграшки) та прикраси(від каблучок та намист до браслетів і сережок).

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що з 18:00 сьогодні та завтра на “Файній Здибанці” буде можливість послухати та потанцювати під DJ-сети.

“Файна здибанка” триватиме 12-13 жовтня, в період 11:00-19:00 на Центральному стадіоні “Локомотив” (вулиця Володимира Винниченка, 13).

Фото Євгена Симоненка