Дрони, авто та зарядна станція: з Вінниці бійцям передали чергову допомогу

12:01
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці спецпідрозділу Головного управління розвідки МО «Артан» та 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка передали ще 250 FPV-дронів. 

Як повідомляє Вінницька міська рада, крім того, департаменти земельних ресурсів, капітального будівництва, архітектури та містобудування, МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» організували збір на автівку, зарядну станцію та 5 FPV-дронів.

Йдеться, що Вінницька громада допомагає їм на постійній основі. Передаються матеріально-технічні цінності (автівки, дрони, зарядні станції, тепловізори, тепловізійні приціли) та субвенції, щоб військові могли самостійно закуповувати специфічне обладнання.

Боєць спецпідрозділу «Артан» говорить:

– Ми надзвичайно вдячні всій Вінниці, усім вінничанам, Вінницькій міській раді за постійну потужну підтримку. Для нас це надзвичайно цінно – розуміти, що на цьому нелегкому шляху до Перемоги – ми стоїмо пліч-о-пліч.

Так, для їхнього підрозділу, де служить чимало вінничан, передали автівку, 105 FPV-дронів та зарядну станцію. Директор депаратменту земельних ресурсів Сергій Кушнірчук, який також долучився до закупівлі необхідного, зазначив:

– У кожного з нас є близькі люди, які зараз боронять країну. Ми розуміємо, наскільки важливою є будь-яка допомога. Саме цей автомобіль ми пофарбували, здійснили технічний огляд. Акумулятори до FPV-дронів – підвищеної ємності. Сподіваємося, що все це обладнання покращить бойову спроможність підрозділу.

Фото – ВМР

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.