® Як прокачати свою страховку на авто вже сьогодні

11:20
Автор: Vежа
Become a Patron!

Реклама

Як прокачати свою страховку на авто вже сьогодні 

На початку 2025 року вступить в дію новий закон про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ). Його мета – зробити ще кращим захист від можливих витрат за шкоду, яку ви можете завдати іншим учасникам дорожнього руху – водіям, пасажирам чи пішоходам. Страховий захист збільшиться у 450 разів. У автовласників з’явиться можливість обирати страховика не лише в момент купівлі полісу, а й під час врегулювання страхового випадку. Йдеться про так зване пряме врегулювання, яке в новому законі є обов’язковим. При цьому страховики будуть зобов’язані провести ремонт пошкодженого транспортного засобу на СТО.  

Звісно при цьому з нового року вартість Автоцивілки зросте. Але на здорожчання можна не чекати. Прокачати страховий захист можна вже сьогодні. Страхова компанія ІНГО пропонує оновлений підхід до автострахування.  

Нова більш надійна Автоцивілка від ІНГО включає одразу кілька корисних опцій, які суттєво збільшують покриття страховки. Наприклад, ліміт відшкодування збитків у ДТП підвищується на суму від 100 тис. грн до 2 млн. грн. До покриття також включається опція прямого врегулювання, що дозволяє отримати відшкодування збитків від вашої страхової компанії, якщо ви не винуватець ДТП. Це зручно, оскільки вам не доведеться чекати на рішення чужої страхової. Ще одна опція дає можливість додатково захистити себе та пасажирів у разі ДТП та забезпечить компенсацію. Ви можете обрати, кого саме застрахувати: лише себе, кілька пасажирів або всіх у машині. 

«Ми вже зараз пропонуємо нашим клієнтам значно ширші можливості Автоцивілки, що відповідають кращим стандартам страхового захисту, – зазначив директор роздрібного бізнесу Микола Матика. – «Збільшення лімітів покриття до 2 мільйонів гривень, можливість прямого врегулювання та додатковий захист пасажирів – це ті інструменти, які допоможуть забезпечити ще більшу фінансову безпеку. Особливо важливо, що ці опції доступні вже сьогодні, і водії можуть скористатися всіма перевагами нового підходу до страхування, не чекаючи на зміни в законодавстві». 

Також ІНГО оновила свою програму страхування КАСКО. Компанія зберегла всі переваги одного з найкращих видів страхування для авто, зробивши при цьому поліси доступнішими. Вони надають широкий захист від більшості ризиків, таких як ДТП, угони, падіння сторонніх предметів, стихійні лиха, протиправні дії інших осіб та інші негаразди. І що дуже важливо, в КАСКО від ІНГО також покриваються воєнні ризики. 

Для отримання виплати до страхової компанії потрібно надати стандартний пакет документів, а до правоохоронних органів – письмову заяву щодо кримінального правопорушення за статтею 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни». Відповідну копію витягу з ЄРДР за цією ж статтею також необхідно долучити до документів на виплату. 

Окрім безпосередньої виплати за шкоду автомобілю, ІНГО додатково компенсує витрати на документи, які підтверджують факт страхового випадку та розмір завданої шкоди.