Стало відомо про загибель вісьмох захисників з Вінниччини

19:23
Автор: Vежа
Become a Patron!

Протягом останніх кількох днів стало відомо про загибель вісьмох захисників з Вінниччини: Ліщинського Максима Володимировича, Коломійця Павла Миколайовича, Євгенія Гайдука, Костянтина Стрельникова, Мулька Максима Анатолійовича, Олексія Скокова, Плахотнюка Ярослава Сергійовича і Романа Сокола.

Стало відомо, що 24 лютого 2022 року у важких боях за Україну і її територіальну цілісність загинув Ліщинський Максим Володимирович, 3.05.1985 року народження. В перший день повномасштабного вторгнення Максим з побратимами зупиняв російських окупантів на Херсонщині.

1 жовтня стало відомо про загибель Павла Миколайовича Коломійця, 11.07.1987 року народження. З 11 грудня 2023 року Павло Миколайович перестав виходити на зв’язок з рідними.

26 вересня  на Донеччині загинув Євгеній Гайдук. Прощання з ним відбулось 3 жовтня в Жмеринській МТГ.

2 жовтня у військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону м.Вінниця від отриманого важкого поранення помер український захисник Костянтин Стрельников. 26 вересня солдат отримав важке поранення на Донеччині.

2 жовтня на Донеччині сержант поліції Мулько Максим Анатолійович, 27.08.1991 р.н. загинув внаслідок ворожого обстрілу в  Донецькій області.

3 жовтня Вінницька громада прощалась з сержантом Олексієм Скоковим, який служив був нагороджений відзнакою «Хрест Розвідника», медаллю «Незламним героям російсько-української війни». Загинув Олексій 26 вересня під час виконання бойового завдання у Краматорському районі.

5 жовтня в с. Вікентіївка відбулось прощання із Ярославом Сергійовичем Плахотнюком.

7 жовтня в селі Перепільчинці Шаргородської територіальної громади відбудеться прощання з полеглим Захисником Романом Соколом.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Ілюстрація – DW

Читайте також: Стало відомо про загибель сімох захисників з Вінниччини

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.