У Вінниці затримали чоловіка, який на очах працівників відділення банку викрав монітор і намагався втекти

11:29
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

У Вінниці затримали зловмисника, який на очах працівників у відділенні банку в одному з торгівельних центрів викрав комп’ютерний монітор та намагався втекти. Згодом фігурант планував вирученими за вкрадене коштами сплатити штрафи за адмінправопорушення. 

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області, 45-річний вінничанин під час конфлікту з адміністратором закладу смикнув монітор від робочого комп’ютера банку та вибіг із приміщення. Охоронці торгівельного центру зупинили зловмисника та викликали правоохоронців.

Поліцейські встановили, що викрадене майно зловмисник планував здати у ломбард та у банку оплатити декілька штрафів, які він отримав за вчинення адміністративних правопорушень.

Наразі правопорушник – в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Речовий доказ вилучили. За цим фактом поліція розслідує кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Фото – з сайту ГУНП у Вінницькій області