Вінницький кризовий центр “Ми поруч” просить небайдужих долучитись до збору необхідних речей

12:36
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці кризовий центр “Ми поруч”, що допомагає жінкам та дітям, потребує низки речей. Це, зокрема, овочі, засоби гігієни та постільна білизна.

Про це повідомляє представниця центру, Юлія Дякун.

Так, є потреба у наступному: картопля, морква, буряк, капуста, яйця, рис, чай, кава, цукор, сіль, консерви, рушники банні, постільна білизна полуторна (наволочки 50*70), ковдри зимні теплі полуторні, подушки 50*70, сміттєві пакети, гелі для душу, шампуні, пральні порошки, вологі серветки, шкарпетки чоловічі та жіночі.

Контакти центру можна знайти на Фейсбук-сторінці ТУТ. Додаткова інформація та реквізити – у дописі ТУТ.

Кризовий центр “Ми поруч” приймає до 70 підопічних одночасно – це родини, які постраждали від домашнього насильства, опинились у складних життєвих обставинах чи ВПО, літні люди. Центр надає весь спектр допомоги: юридичну медичну, психологічну, натуральну допомогу (продукти, одяг, взуття, побутова хімія, засоби гігієни, канцтовари тощо), освітні, допомогає в пошуку роботи і майбутнього місця проживання.
Центр працює у двох форматах: притулок на території центру і буферне проживання на власній безпечній території. Всі послуги надаються не залежно від місця проживання родини.

Ілюстрація – bf.diia.gov.ua

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.