® Команда «30 плюс» і «Kalush Orchestra»: вінничан запрошують відвідати найяскравіші події осені

15:18
Автор: Vежа
Become a Patron!

Реклама

Літо добігло кінця – та це не привід сумувати. Подаруйте собі й близьким незабутні емоції з концертами від Karabas.com, які відбудуться вже найближчим часом!

Команда «30 плюс» – 11 жовтня 2024, 18:00, ВДПУ ім. М. Коцюбинського

Зустрічайте зірок «Ліги Сміху» та народних улюбленців з абсолютно новою програмою в Вінниці! Від їхніх виступів буде в захваті кожен, хто втомився від роботи, сусідів та проблем – одним словом, дорослого життя. Тож пильнуйте уважно: раптом ви побачите серед сценічних персонажів когось зі своїх знайомих? Хай там що, хлопці запевняють: після 30 життя тільки починається, а гумор – це саме те, що дає нам емоційну силу рухатися й боротися далі.

Гості концерту не лише отримають заряд енергії та гарного настрою, а й підтримають наших захисників – адже капітан «30 плюс» Вадим служить в ЗСУ, а члени команди регулярно збирають кошти на автівки та інші необхідні речі для військових.

Kalush Orchestra – 17 листопада 2024, 19:00, ВДПУ ім. М. Коцюбинського

Відомі українські фолк-хіп-хоп виконавці та тріумфатори Євробачення-2022 підготували нову потужну програму спеціально для туру містами України. На вас чекають сміливі експерименти, яскравий візуальний супровід, а також дивовижні образи та звучання. Ви отримаєте змогу насолодитися улюбленими хітами – та почуєте свіжі пісні, наповнені новими сенсами та емоціями.

Музиканти обіцяють, що ці концерти будуть найкращими з усіх, які ви тільки могли бачити. Зацікавилися? Тоді обов’язково приєднуйтеся! Традиційно, частина коштів від продажу квитків піде на допомогу Силам оборони.

Хочеш бути в курсі всіх подій у твоєму місті? Підписуйся на @karabas.com_vinnytsia!