«Офіс туризму Вінниці» у жовтні організовує 10 екскурсій і турів

13:58
Автор: Vежа
Become a Patron!

«Офіс туризму Вінниці» у жовтні пропонує 10 екскурсій і турів від місцевих гідес і гідів. Серед них дві новинки: тур в Бушу та екскурсія «Вінниця у стилі модерн». 

Як повідомляють на туристичному сайті міста Vinnytsia.city, на новій екскурсії від випускниці «Школи гідів та амбасадорів Вінниці» Наталі Дітковської ви зможете дізнатись легенду про «будинок зі скелетами» та у якій будівлі в 90-ті можна було скористатись Інтернетом. Також новинкою цього місяця стане тур у Бушу з відвідуванням Центру художніх промислів у Клембівці, яка славиться своєю вишивкою.

Розклад екскурсій і турів

11 жовтня – Екскурсія «Вінниця – колиска козацької слави» (середмістям). Гідеса Оксана Роздорожнюк.

12 жовтня – Екскурсійний тур «Йосафатова долина» (Вінниця – Немирів – Печера – Шпиків – сел. Чернівці – Гонтівка – Йосафатова долина – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим. Також відбудеться екскурсія «Садиби та будинки видатних вінничан» з гідесою Людмилою Очеретною.

17 жовтня – Екскурсія «Вінниця у стилі модерн». Гідеса Наталя Дідковська.

19 жовтня – Екскурсійний проєкт «Перлина Буковини» (Вінниця – Чернівці – Вінниця). Гідеса Людмила Очеретна.

20 жовтня – Екскурсійний проєкт «Буша. Подільська вишиванка» (Вінниця – Клембівка – Оксанівка – Буша – Вінниця). Гідеса Оксана Роздорожнюк.

25 жовтня – Екскурсія «Смачна Вінниця & За лаштунками KFC». Гідеса Альона Сазонова.

26 жовтня – Екскурсійний тур «Спадок Острозьких – від Вінниці до Острога» (Вінниця – Самчики – Острог – Вінниця) з гідесою Оксаною Роздорожнюк. Також відбудеться екскурсійний проєкт «Мандрівка до міста паровозів» (Вінниця – Гайворон – Вінниця) з гідом Олегом Матюховим.

29 жовтня – Екскурсія «Дзвін Вінниці» (середмістям). Гідеса Оксана Роздорожнюк.

Зазначено, що маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та змінами в розкладі екскурсій стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook, Instagram та Telegram.

Фото – Vinnytsia.city