Stone Island: дослідження тканин

10:45
Автор: admin
Become a Patron!

Реклама

Дослідження, пошуки, експерименти — це те, що ставили собі на меті Массімо Ості та Карло Ріветті, засновники бренду Stone Island. Маленьке містечко Раваріно в провінції Модена, 1982 рік. У творчій уяві Массімо Ості народжується перша колекція бренду, на яку його надихнула військова форма. Для втілення його ідеї потрібна була особлива тканина, і нею стала Tela Stella —  тканина, що нагадує вощені куртки, роз’їдені морем і сонцем. Для цього провели дослідження брезенту для ватажівок, який пройшов певний шлях випробувань, щоб перетворитися у те, що було потрібно Массімо Ості. На отриманій тканині розмістилася «Badge» — тканинна етикетка з розою вітрів Стоун-Айленду. Так розпочалася історія бренду Stone Island.

Сьогодні бренд продовжує тішити своїх поціновувачів новими експериментальними колекціями вуличного одягу в поєднанні з найінноваційнішими ідеями. В асортименті Stone Island одяг, взуття та аксесуари, лімітовані колекції, спеціальні проєкти та колекції в колабораціях з іншими брендами та дизайнерами.

Stone Island — це особливий стиль. Тож, наприклад, купити кофту Stone Island оригінал означає купити унікальну річ для трендових образів.

Обираючи відмінну якість

Stone Island з самого початку акцентував на відбірність матеріалів. Тому в процесі зростання і розвитку бренду ця лінія залишилася провідною. У 1983 році 50% компанії придбала Gruppo Finanziario Tessile, і саме цей період став часом становлення і зміцнення естетики Stone Island, часом екстремальних досліджень в галузі текстилю, обробки тканин і технік фарбування одягу.

Наступними етапами життя бренду стали створення колекцій для дітей та підлітків, дослідження чоловічого міського стилю, відкриття нових сенсів у філософії Stone Island.

Саме експерименти з матеріалами стали визначним вектором у русі бренду. Одяг Stone Island завоював прихильність тих, хто цінує поєднання безпосереднього стилю, комфорту та оригінальності. Ви завжди впізнаєте Stone Island — така його особливість.

Інноваційний гардероб із Stone Island

Компанія визначає свій дизайн, як «підпорядкований меті, що призводить до негайного впізнаваного почерку крою, форми, матеріалу та кольору». Stone Island — це ідентичність, дослідження, автентичність. Стати частиною його спільноти означає відчути свою особистість у стилі.

Приєднатися до поціновувачів бренду просто — придбати його одяг до свого гардеробу. На Domino ви зможете обрати й купити кофту Stone Island, а також доповнити образ іншими елементами. Інтернет-магазин пропонує вибір спортивних кофт у базових кольорах: чорний, сірий, синій та зелений. Всі вони виготовлені з відбірної бавовни.

І родзинка кожної речі Stone Island — фірмова нашивка з розою вітрів Стоун-Айленду.

Вдосконалення та пізнання

Новітні технології виробництва, обробки, фарбування, шиття завжди впроваджуються в нових колекціях Stone Island. Безперервний пошук особистості привів бренд до власної впізнаваної естетики, сформувавши спільноту однодумців, для яких важлива мультифункціональність одягу: комфорт, актуальність, стиль.