У Вінниці відзавтра діятиме новий графік роботи тролейбусів за маршрутом №22

13:12
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці відзавтра, 18 вересня, діятиме новий графік роботи тролейбусів за маршрутом №22 – «Вишенька — Водоканал — Селище Десна».

Як повідомляє Вінницька міська рада, з внесеними корективами, з Вишеньки рейси о 14:59, тролейбуси відтепер відправлятимуться о 16:00. З Десни, вже не о 16:02, а о 17:05. Продовжили на годину та останній тролейбусний рейс: замість 18:05, з зупинки тролейбус відправлятиметься о 19:08.

З проханням змінити наявний розклад, до нас звернулись мешканці Десни. Ми розглянули всі можливі варіанти та внесли зміни. Розклад змістили на годину. Зробили це для зручності доїзду дітей після навчання. Адже це віддалений мікрорайон міста…, – каже директор Вінницької транспортної компанії Олександр Нечаєв.

Йдеться, що оновлений розклад руху вже на зупинках громадського транспорту.

Це чудово, тому що в нашій громаді проживають люди, які працюють у Вінниці до 18 години. А ще підходить графік для тих, хто їде на роботу у вечірню зміну, – розповідає староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач.

Нагадаємо, у Вінниці тролейбусний маршрут № 18 часткового змінив робочий графік. Так, рейс о 7:08 з Вишеньки відправлятиметься на 10 хвилин раніше – о 6:58.

Фото – ВМР

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.