Аукціон на підтримку ГУР та концерт “Latexfauna”: яким був другий вечір відзначення Дня міста у Вінниці. ФОТОРЕПОРТАЖ

16:58
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

Цієї суботи, 14 вересня, Вінниця відзначала свою 661-шу річницю. З цієї нагоди і в суботу, і в неділю у місті відбулась низка заходів, зокрема й благодійних.

Так, у неділю, 15 вересня, в межах благодійного заходу до Дня міста відбувся аукціон зі збором коштів для потреб одного зі спецпідрозділів Головного управління розвідки Міноборони України. Також кошти збирали у вигляді донатів до спеціальних скриньок.

Аукціон стартував трохи пізніше 19-ї години на Європейській площі, де до цього й відбувалися різноманітні заходи з нагоди свята. Поруч тривав фестиваль вуличної їжі з кухнями різних країн світу, тож до події долучилось чимало людей.

Репортаж з першого дня благодійного заходу можна переглянути за ЦИМ посиланням.

 

 

 

Ведучим аукціону став стендап-комік і волонтер Василь Байдак. Трохи “розігрівши” публіку жартами, він оголосив про старт аукціону, в рамках якого можна було придбати ексклюзивні лоти з символікою ГУР.

Зазначимо, що в аукціоні брали участь чимало людей, й за багато лотів тривала справжня боротьба з різким зростанням ставок. Разом із цим ведучий чимало жартував та взаємодіяв з публікою, яка радо відгукувалась.

Першим лотом стала чашка – її ціна розпочалася на старті з 2 гривень, а в результаті її придбала за 2800 гривень учасниця на ім’я Марго.

Наступним лотом стала іграшкова машинка, що є прототипом реальної автівки, якою користуються військові. На ній також був особистий підпис представника ГУР Андрія Юсова. Машинку на аукціоні продали за 3 тисячі гривень Івану.

Також серед лотів, які були представлені: нагорода, марка, шеврон, наклейка та інші (кожен з них, окрім наклейки, “розходився” за кілька тисяч гривень). Одним з найдорожчих лотів став прапор з підписами бійців підрозділу спеціального призначення “Артан” ГУР – його продали за 10 500 гривень учаснику на ім’я Денис. За цей лот йшла чи не найактивніша “боротьба” між учасниками.

 

 

Останнім лотом було право вийти на сцену та привітати вінничан зі святом і оголосити про вихід на сцену хедлайнерів цього дня – гурту “Latexfauna”. Цією можливістю за 3 тисячі гривень скористався Антон.

Виступ “Latexfauna”

Відтак, після оголошення на сцену вийшли музиканти. Звісно ж, під гучні оплески. Вони розпочали свій виступ піснею “Сербернар”, а продовжили ще кількома композиціями з другого студійного альбому.

 

 

 

 

Також були й пісні з попереднього альбому – загалом кожен з треків знаходив відгук в аудиторії: люди співали, танцювали, запалювали ліхтарики на телефонах та насолоджувались рекласуючою музикою.

Між піснями музиканти також спілкувалися з публікою, вітали наше місто зі святом та закликали донатити на потреби наших Захисників та Захисниць.

Нагадаємо, благодійний захід організували, зокрема, Благодійний фонд Діани Подолянчук та Віталій Гандзюк. Захід відбувся за сприяння Вінницької міської ради, міського голови. Генеральний партнер заходу: A1X Capital – інвестиційна компанія, заснована Андрієм Опанасюком, яка спеціалізується на венчурних інвестиціях, інфраструктурних проєктах та розробці програмного забезпечення.

Загалом, організатори обіцяють підрахувати зібрані за два дні кошти та оприлюднити інформацію про це найближчими днями. Стежте за публікаціями.

Фото Євгена Симоненка

Читайте також: Збір для ГУР, VinBookFest і книги для поранених воїнів: у Вінниці триває День міста. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.