На Вінниччині затримали двох чоловіків, які організовували незаконне переправлення через державний кордон

13:49
Автор: Vежа
Become a Patron!

На Вінниччині затримали двох чоловіків, які організовували незаконне переправлення військовозобов’язаного через державний кордон. Їм загрожує, зокрема, позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Як повідомляє Вінницька обласна прокуратура, 35-річний та 31-річний підозрювані познайомилися з чоловіком призовного віку, який мав намір виїхати за кордон, в умовах воєнного стану. Вони обіцяли безперешкодно переправити його через блокпости до місця перетину державного України поза існуючими пунктами пропуску. Там його мали зустріти їх спільники.

Свої «послуги» чоловіки оцінили у 15000 доларів. У Вінниці під час особистої зустрічі підозрювані провели детальний «інструктаж» щодо поведінки чоловіка під час перетину кордону та його подальших дій. Затримали правопорушників після отримання коштів.

Щодо підозрюваних застосували запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 9 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскацією майна.

Фото – Вінницька обласна прокуратура

Читайте також: Уродженець Вінниччини намагався незаконно перетнути кордон завдяки фіктивному шлюбу з жінкою з інвалідністю

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.