Вихованці вінницької спортшколи №5 вибороли 15 нагород на чемпіонаті України з боротьби самбо

17:30
Автор: Vежа
Become a Patron!

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 вибороли дві золоті, шість срібних та сім бронзових нагород на чемпіонаті України з боротьби самбо.

Як повідомляє Вінницька міська рада, готували спортсменів до Всеукраїнського змагання тренери-викладачі МДЮСШ № 5 Олег Бузовський та Володимир Беліков.

Так, вінничани Артем Мрочко та Артем Зімін стали чемпіонами у категорії «юнаки».

Срібними призерами змагань стали: Владислав Ткачук, Олег Кобенда, Каріна Малюта, Віра Устюгова, Володимир Дніпровський та Оксана Малюта.

Бронзовими нагородами поповнили скарбничку спортшколи: Світлана Клімова, Анна Барабаш, Анастасія Майдуда, Артем Мрочко, Каріна Малюта, Анна Барабаш та Анастасія Майдуда.

За словами Олега Бузовського, вихованці Артем Зімін та чемпіон Європи Антон Додон захищатимуть честь Вінниці на чемпіонаті світу, який відбудеться на початку жовтня на Кіпрі.

Чемпіонат України з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат старшого віку та кадетів (спортивне та бойове) (IІІ ранг) проходив у Чернівцях. Тривав він з 14 по 18 серпня. На спортивну подію з’їхались 440 самбістів із 19 областей України. За підсумком турніру команда Вінниччина посіла 1 командне місце серед юнаків, 2 місце – серед юніорів та 2 – серед кадетів.

Фото – ВМР