Стало відомо про загибель восьми захисників з Вінниччини

19:39
Автор: Vежа
Become a Patron!

Протягом останніх кількох днів стало відомо про загибель восьми захисників з Вінниччини: Грачова Костянтина Петровича, Левандовського Віталія Валентиновича, Павла Тимчака, Корпоченка Богдана Володимировича, Бабія Олега Петровича, Насадюка Михайла Михайловича, Поворознюка Володимира Миколайовича, Олега Пурдика.

Стало відомо, що 17 квітня 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув Грачов Костянтин Петрович, 31.10.1975 року народження.

Стало відомо, що 14 червня під час виконання військового завдання на Донеччині загинув вінничанин Левандовський Віталій Валентинович. Він став на захист України у вересні 2023 року.

22 липня на Донеччині загинув випускник ВНТУ, військовослужбовець Національної Гвардії України, старший солдат Павло Тимчак. Павло народився 7 жовтня 1982 року в Тульчині. З перших днів російської агресії Павло добровільно пішов до військкомату і був призваний на військову службу в Національну Гвардію України.

14 серпня загинув дешифрувальник розвідувального матеріалу з БПЛА, старший матрос Корпоченко Богдан Володимирович, 1996 р.н., житель м. Бар.

14 серпня на Донеччині відбувся останній бій Бабія Олега Петровича, 14 жовтня 1975 року народження.

15 серпня на Дніпропетровщині, у м. Павлоград, загинув Михайло Михайлович Насадюк з с.Капустяни, старший солдат, сапер.

15 серпня в результаті влучання fpv-дрона загинув Поворознюк Володимир Миколайович, 8 вересня 1977 року народження, житель села Чорномин.

17 серпня попрощалися з Олегом Пурдиком, 11.11.1976 року народження. Він народився у Гайсині, довгий час працював будівельником та займався євроремонтами. У листопаді 2022 був мобілізований до лав ЗСУ. Пройшов багато гарячих точок. Загинув 3 серпня на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Ілюстрація – 

Читайте також: Стало відомо про загибель семи захисників з Вінниччини

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.