У Вінниці завтра відбудеться показ документального фільму «Яремчук: незрівнянний світ краси»

18:08
Автор: Vежа
Become a Patron!

У вінницькому кінотеатрі «Родина» завтра, 15 серпня, відбудеться показ документального фільму «Яремчук: незрівнянний світ краси». Він присвячений українському співакові Назарію Яремчуку.

Як повідомляє Вінницька міська рада, сюжет розповідає про творчий шлях артиста та відображає розвиток країни загалом. Стрічка стала результатом роботи доньки Назарія Яремчука Марії Яремчук та продюсера Максима Сердюка. Зняв його режисер Артем Григорян.

Фільм будується на ексклюзивних родинних архівах та особистих щоденниках Назарія Яремчука. Особливістю стрічки є використання штучного інтелекту для озвучення записів щоденників. Також вона складається зі спогадів близьких людей артиста, визначних діячів культури, записів концертів та інтерв’ю, які були в державних архівах.

Для зручності перегляду фільму українська версія стрічки була адаптована для осіб з порушенням зору та слуху. Спеціальні можливості доступні через мобільний застосунок.

Показ триватиме з 15 по 21 серпня. Час сеансів – 18:10. Анонси та новини кінотеатру «Родина» можна переглянути на фейсбук-сторінці закладу.

Фото – ВМР

Читайте також: “День зеленого кіно”: у Вінниці запрошують на безкоштовний кінопоказ на екологічну тему

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.