“Вінницяміськтеплоенерго” в рамках проєкту USAID отримало аварійно-ремонтний автомобіль

15:41
Автор: Vежа
Become a Patron!

“Вінницяміськтеплоенерго” отримало аварійно-ремонтний автомобіль в рамках USAID Проєкт енергетичної безпеки.

Як повідомляє Вінницька міська рада, автомобіль укомплектований комфортабельними сидіннями для супроводу робочих бригад. Також – сучасним генератором, ремонтним обладнанням та різноманітними інструментами.

За словами гендиректора міськтеплоенерго Максима Білика, загальна протяжність мереж теплопостачання складає майже 200 км. Їхню модернізацію проводять постійно, адже частина з них є зношеними та застарілими. Це призводить до виникнення аварійних ситуацій.

Йдеться, що питання експлуатаційного стану застарілих магістральних та розподільчих теплових мереж актуальне під час підготовки до опалювальних періодів та їхнього проходження.

Кожного року на них фіксується понад 300 поривів, для ліквідації яких вимагається постійне залучення робочих бригад та значних фінансових витрат на оренду спеціалізованого транспорту. Тому висловлюємо щирі слова вдячності USAID та Американському народу й Уряду, які в часи нашої незламності демонструють найвищий рівень дієвої та ефективної підтримки, – каже Максим Білик.

Фото – ВМР

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.