Наркотична сіль, марихуана, екстазі: у Вінниці поліцейські затримали двох наркозбувачів

13:50
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці 9 серпня поліцейські затримали двох наркозбувачів, які розміщували закладки по місту. Вони вилучили близько 500 закладок з наркотиками та психотропами.

Як повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, ними виявились 35-річний вінничанин та 19-річна львів’янка. Вона приїхала до Вінниці два дні тому для розповсюдження заборонених речовин.

Затримали 35-річного зловмисника на одній із вулиць обласного центру. Він мав 22 закладки з наркотичною сіллю, які планував розкласти. Під час слідчих дій затриманий показав ще 28 місць, де вже залишив заборонені речовини. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка слідчі вилучили ще 203 дози з PVP, електронні ваги, клейку стрічку та 500 зіп-пакетів.

Ще одна, 19-річна львів’янка, зберігала близько 200 закладок марихуаною, амфетаміном та екстазі. Вона показала ще 10 місць з забороненими речовинами, які встигла розкласти.

Зазначено, що вилучені речовини направлені на експертизу. Підозрюваній загрожує 8 років ув’язнення, а підозрюваному – 10 з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочинів, передбачених, дівчині – ч.1, хлопцеві – ч.2, ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фото та відео – ГУ Нацполіції у Вінницькій області