У Вінниці пасажирка “викрала” BMW, якe зупинили поліцейські

16:29
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці патрульні зупинили водія з ознаками сп’яніння, який був позбавлений права водіння на 10 років. Під час складання адмінматеріалів, пасажирка, що теж мала ознаки алкогольного сп’яніння, сіла за кермо транспортного засобу порушника та залишила місце події.

Як йдеться на сторінці патрульної поліції, патрульні склали три протоколи на водія та його пасажирку.

 

Так, ввечері 11 серпня на лінію 102 надійшов виклик від небайдужих громадян про те, що водій автомобіля BMW 525, ймовірно, кермує напідпитку.

– Патрульні виявили та зупинили вказане авто на вулиці Князів Коріатовичів. У транспортному засобі, крім водія, була ще й пасажирка. Спілкуючись із кермувальником, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився пройти огляд за допомогою алкотестеру, – зазначають поліцейські.

При цьому посвідчення водія порушник не мав, оскільки позбавлений права керування на 10 років за водіння в нетверезому стані.

Вже під час складання адмінматеріалів, пасажирка, що теж мала ознаки алкогольного сп’яніння, сіла за кермо транспортного засобу порушника та залишила місце події.

Патрульні її наздогнали та зупинили. Жінка також відмовилась від проходження огляду на стан сп’яніння.

В результаті на 29-річного водія автомобіля BMW 525 патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

На 22-річну громадянку патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Фото поліції

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.