Кіно, майстер-класи і спілкування: у Вінниці відбудеться культурно-мистецький захід «ArtDrive»

16:03
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці відбудеться культурно-мистецький захід «ArtDrive». Відвідувачі зможуть зануритися у світ кіно, дізнатися про його історію та сучасні тенденції, а також спробувати себе у ролі режисерів, сценаристів або акторів.

Як повідомляється на сайті Вінницької міськради, захід відбудеться у два етапи: 9-10 серпня – на базі молодіжного центру «Квадрат», а 17 серпня – в коворкінгу ДонНУ.

– “ArtDrive” – це унікальна можливість для молоді з різних куточків України зустрітися, поділитися своїми ідеями та створити щось нове разом. Ми віримо, що через мистецтво можна не лише розвивати таланти, але й будувати міцні соціальні зв’язки, – зазначає начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Вказано, що «ArtDrive» пропонує різноманітну програму, яка охоплює кіносеанси, майстер-класи, творчі воркшопи та інтерактивні заходи:

 

 

 

На Вінниччині подію реалізують в межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області впроваджує ГО «ВільнОсвіта» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії. Метою програми є підтримка молодіжних ініціатив та розвиток їхнього потенціалу через освіту та творчість.

Для участі потрібно зареєструватись ТУТ.

Фото – ВМР

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.