Алкоголю у 16 разів вище допустимого: у Вінниці виявили п’яного водія з, ймовірно, підробленим посвідченням

13:10
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

У Вінниці патрульні зупинили порушника, що керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння – в його організмі виявили алкоголю у 16 разів більше допустимого. Окрім того, його водійське посвідчення має ознаки підробки. 

Як повідомляє Патрульна поліція Вінницької області, вчора вранці на лінію 102 надійшов виклик від небайдужих громадян про те, що водій автомобіля Renault Megane на вулиці Професора Шульги, ймовірно, кермує автомобілем у стані сп’яніння.

Прибувши на місце події, інспектори виявили та зупинили авто, яке вказав заявник.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотестеру – у результаті в його організмі виявили 3,18 проміле алкоголю. Це в 16 разів перевищує допустиму норму.

Під час перевірки посвідчення водія виявилось, що у базі даних була відсутня інформація про документ, а також посвідчення мало ознаки підробки: колір та шрифт не відповідали державним стандартам.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин.

На 44-річного водія автомобіля Renault Megane патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Фото – Патрульна поліція Вінницької області