У Вінниці цієї п’ятниці відбудеться третя арт-виставка “Алхімія життя”

18:21
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці цієї п’ятниці, 9 серпня, відбудеться третя арт-виставка “Алхімія життя”. Всі благодійні внески направлять на потреби роти вогневої підтримки 123-тої окремої бригади Сил територіальної оборони, південний напрямок.

Як повідомляє вінницький художник та музичний оглядач Дмитро Юрченко, йдеться про експериментальне поєднання високого мистецтва та поп-культури, поділене на три експозиційні гілки:

– “АRT+METAL” – ілюстрації/обкладинки до релізів метал-гуртів різного жанрового калібру та ступеню (не)популярності.

– “БІО/ТЕХНО” – роздуми про цифрове майбуття нашого світу.

– “DΑΝΤΕ” – одвічна тема боротьби людини із власними демонами. Це серія робіт, створених для настольної карткової гри за мотивами “Божественної Комедії” Данте Аліг’єрі.

Йдеться, що роботи виконані шляхом комп’ютерного 2D-малювання, олівцями й акварельними фарбами.

– Я – ретранслятор простору та часу. Людина-дзеркало, що пропускає крізь себе навколишню реальність за допомогою образотворчих інструментів. Лінії та фарби, мелодії та ритми, літери та речення – все це зливається в мою особисту гармонію сфер. Це і робить мене максимально щирим у моїх починаннях. Суть цієї виставки – Надихати Вас…Погляд на більш ніж 10-річний творчий шлях особистості, котра вижила в безкраїх полях відмерлих заводських гігантів вінницького мікрорайону Тяжилів та не втратила віру в Мету, – розповідає про свою мистецьку діяльність Дмитро Юрченко.

Захід розпочнеться о 18:00 у ГАЛЕРЕЇ ХХІ, що розташована по вул. Архітектора Артинова, 12А. Вхід – вільний.

Фото – зі сторінки події у Facebook

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.