У Вінниці відбудуться слухання щодо території, обмеженої вулицями Академіка Заболотного, Пирогова, Дачна та Трамвайна

15:24
Автор: Vежа
Become a Patron!

Вінничан запрошують до обговорення проекту містобудівної документації – «Детального плану території, обмеженої вулицями Академіка Заболотного, Пирогова, Дачна, Трамвайна у м.Вінниці» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Як йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради, громадські слухання з обговорення відбудуться 18 вересня.

Вказано, що ознайомитися з матеріалами проекту в електронному вигляді можна на вебпорталі Вінницької міської ради в розділі «Громадські слухання» ТУТ.

На паперових носіях документація буде доступна з 10 до 14 вересня 2024 року включно (з 8:30 до 18:00) за адресою: м.Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 38.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м.Вінниця, вул. Соборна, 59, тел. 59-51-55 або за допомогою електронної пошти: [email protected] до 17 вересня 2024 року. У повідомленнях потрібно вказувати прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання та ставити особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадські слухання з обговорення проєкту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться 18 вересня 2024 року о 17:30 у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» (вул. Театральна, 15).

Для участі в слуханнях жителям Вінницької міської територіальної громади необхідно мати при собі паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Графіка ВМР