На Вінниччині цієї неділі у водоймі втопився 15-річний хлопець (ОНОВЛЕНО)

10:54
Автор: Vежа
Become a Patron!

Цієї неділі, 28 липня, на Вінниччині у водоймі втопився 15-річний хлопець.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, до рятувальників надійшло одразу два повідомлення про зниклих під час купання людей.

Зокрема, в затопленому кар’єрі с. Скалопіль Чернівецької громади Могилів-Подільського району бійці ДСНС шукали до темної пори 15-річного хлопця

Пошукові роботи продовжилися вже зранку понеділка, 29 липня. На жаль, о 10-й ранку дитину без ознак життя знайшли водолази комунальної служби м.Могилів-Подільський. 

Що стало причиною загибелі хлопця встановлюють правоохоронці.

Інший випадок стався того ж дня стався в річці Південний Буг в с.Заозерне Ладижинської громади, звідки було повідомлення про зникнення чоловіка під водою. Станом на вечір понеділка зазначалось, що група водолазних робіт ДСНС області проводить пошукові роботи людини.

ОНОВЛЕННЯ: Вже сьогодні ДСНС повідомили, що зранку в с.Заозерне Ладижинської громади бійці ДСНС вилучили з річки Південний Буг чоловіка.

– Спершу, віднайти людину намагалися бійці ДСНС м.Ладижин. Вже в понеділок, до пошукових робіт залучили фахівців групи водолазно-рятувальних робіт ДСНС області. За день, водолази обстежили акваторію річки та дна на площі 20 тис.кв.м, однак пошуки були безрезультатні. Сьогодні зранку чоловіка виявили місцеві жителі. На відстані близько 70 метрів від берега надзвичайники вилучили людину без ознак життя. Наразі обставини та особа загиблого з’ясовуються правоохоронцями, – йдеться у повідомленні. 

– Рятувальники закликають людей дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді! Батькам неповнолітніх дітей нагадуємо, що за дітворою необхідно слідкувати та суворо наголосити на забороні відвідувати ставки та річки без дорослих! – закликали ДСНС. 

Нагадаємо, перед цим, 25 липня, також стало відомо, що на Вінниччині втопився 15-річний підліток. З початку місяця цього року на Вінниччині сталося сім випадків на воді, під час яких загинуло п’ятеро дітей. Це вже дев’ята смерть дитини на воді з початку літа. До того повідомляли, що потонули 56-річний чоловік та 4-річна дитина.

Ілюстративне фото – shepetivka.com.ua

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.