Стало відомо про загибель дев’ятьох захисників з Вінниччини

13:18
Автор: Vежа
Become a Patron!

Протягом останніх кількох днів стало відомо про загибель дев’ятьох захисників з Вінниччини: Шиндера Василя Володимировича, Ярослава Білика, Карпічєнка Олексія Олеговича, Бойка Сергія Леонідовича, Гречки Володимира Васильовича, Дворніцького Артура Олеговича, Лісного Василя Сергійовича, Черкаса Дмитра Анатолійовича, Бермана Даніїла Олександровича.

Стало відомо, що 23 жовтня 2022 року загинув Шиндер Василь Володимирович, 13.01.1994 р.н.

Стало відомо, що внаслідок ворожого обстрілу на Луганщині загинув житель Писарівки Ярослав Білик. Народився Ярослав Білик 28 грудня 1993 року у Писарівці. До війни працював у молочному цеху в Писарівці. У червні 2023 року Ярослава мобілізували до війська, а майже через рік його родина отримала звістку про те, що він вважається безвісти зниклим.

Стало відомо, що 23 жовтня 2023 року у важких боях на Запорізькому напрямку загинув Карпічєнко Олексій Олегович, 21.09.1989 р.н. Після повномасштабного вторгнення він разом з батьками вимушено покинув рідний дім, переїхав на Могилів-Подільщинину, а згодом став до лав ЗСУ, щоб визволяти Україну від російських окупантів.

13 липня під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув Сергій Леонідович Бойко, який став у лави Збройних Сил України на початку повномасштабного російського вторгнення.

14 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув Гречка Володимир Васильович.

21 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув кулеметник-розвідник, солдат ЗСУ, житель с. Дяківці – Дворніцький Артур Олегович, 2004 р.н. Народився Артур у с. Дяківці, навчався у місцевій школі, загальну середню освіту здобув в Хмільницькому аграрному центрі професійно-технічної освіти. Пройшов строкову військову службу в лавах ЗСУ, після чого заключив контракт із ЗСУ.

24 липня на Харківщині загинув 35-річний воїн, Василь Сергійович Лісний, уродженець міста Дніпро.

25 липня на Донеччині загинув житель села Баланівка, Черкас Дмитро Анатолійович, 1998 року народження.

25 липня на Донеччині загинув житель села Рожнятівка Берман Даніїл Олександрович, 2001 року народження.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Ілюстрація – 1plus1.ua

Читайте також: Стало відомо про загибель десятьох захисників з Вінниччини

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.