Розмаїття опцій, надійність та тривале збереження холоду: чому варто обирати холодильники Bosch

12:29
Автор: Vежа
Become a Patron!

*Реклама

У сучасному світі холодильники є невід’ємною частиною нашого побуту. Якісна техніка здатна надовго зберегти свіжість продуктів та страв. 

Також холодильники, які нині пропонують виробники, мають різноманітні варіації, додаткові функції та опції. Головне – обладнання має бути якісним, потужним і при цьому енергоефективним.

Наприклад, саме таким може бути холодильник Бош – потужний та надійний, він точно вразить вас своєю функціональністю та ефективністю. 

Саме про це розповімо трохи детальніше далі.

Холодильники німецького виробника Bosch: особливості та переваги

Холодильники марки Bosch мають цілу низку “плюсів”, завдяки яким знаходять шанувальників по всьому світу вже тривалий час. 

Так, техніка Bosch поєднує у собі кращі характеристики й при цьому має ідеальне співвідношення параметрів “ціна/якість”. Сьогодні важливим критерієм вибору холодильника є ще й здатність зберігати холод при відключеннях електроенергії – чимало моделей розраховані на 8 годин без світла, а деякі – й на 16. 

У деяких моделях є фільтр, що усуває сторонні запахи (AirFresh), в інших – антибактеріальне покриття для попередження появи плісняви та розмноження бактерій, що особливо актуально влітку. 

Серед іншого, холодильники Bosch також можуть мати такі додаткові опції:

  • Freshsense – пристрій сам визначає температуру навколишнього середовища і підлаштовує свою роботу під нього.
  • швидка заморозка та суперохолодження
  • IceTwister для швидкого отримання льоду

У певних моделях також є режим “Відпустка” – техніка скорочує енергоспоживання і  підтримує оптимальну температуру. Обладнання має оптимальний рівень енергоспоживання – A+ та A++. 

Який холодильник Bosch обрати

Bosch пропонує холодильники у різних цінових категоріях, з тими чи іншими габаритами та особливостями конструкції.

Так, за типом охолодження виробник пропонує крапельний тип (необхідна розморозка раз на пів року) та No Frost (волога не накопичується та не замерзає). Холодильники можуть бути одно- та двокомпресорними. У другому випадку можна регулювати температуру у відсіках і, якщо треба, відключати той чи інший відділ. 

Це можуть бути вбудовані пристрої для розміщення у кухонній шафі (для невеликих приміщень), однокамерні (без морозильної камери), класичні окремостоячі з “морозилкою” внизу. 

Наприклад, на фото – BOSCH KGN36VL326. Двокамерний, загальнокорисний об’єм – 324 л, No Frost. Опції: зона свіжості (додатковий відсік для продуктів, які швидко псуються – овочів, зелень, риба, м’ясо), оповіщення про незачинені дверцята, незалежне терморегулювання в камерах, суперохолодження, оповіщення про підвищення температури, швидке заморожування, багатопотокова система охолодження. Тривалість зберігання при відключеннях світла – 16 годин. Габарити: висота – 186 см, ширина – 60 см, глибина – 66 см. 

Для габаритних приміщень та для потреб великої родини чудово підійдуть холодильники з двома дверцятами, або ж “Side-by-Side” – така техніка вмістить значну кількість продуктів, що буде особливо актуально, якщо ви купуєте продукти рідко, але у великих кількостях. 

Варіант такого обладнання – BOSCH KAI93VI304. Він має 533 л загальнокорисного об’єму, багатопотокову систему охолодження, автоматичний льодогенератор, режим суперохолодження, швидкого заморожування, дисплей, оповіщення про підвищення температури. Тривалість зберігання при відключеннях світла – 8 годин. Габарити: висота – 179 см, ширина – 91 см, глибина – 71 см. 

До слова, окрім класичного білого чи сріблястого, холодильники можуть бути стильного чорного кольору. На фото – BOSCH KGN49LB30U

У будь-якому випадку, обираючи холодильники Bosch, ви можете бути впевнені у їх надійності та потужності. А якщо ви вагаєтесь, яку саме модель обрати – звертайтеся до фахівців, які підберуть техніку, що відповідатиме всім вашим потребам. 

Фото – з сайту “Фокстрот”