У Вінниці п’яний водій збив 5-річного хлопчика і втік

16:01
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці вчора, 7 липня, сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 5-річний хлопчик. Відомо, що 40-річний водій наїхав на 5-річного хлопчика. Дитина померла під час надання медичної допомоги.

Як повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, подія сталась по вулиці Пирогова.

Попередньо, водій автомобіля Nissan, в стані алкогольного сп’яніння, наїхав на малолітнього пішохода, який з батьками перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Після наїзду водій зник у невідомому напрямку.

Поліцейські встановили місцеперебування правопорушника. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Фото – ГУ Нацполіції у Вінницькій області