Оновлено: 16 Червня 2024, в 10:40
Страви японської кухні не втрачають своєї популярності, а навпаки, все більше людей бажають поласувати різноманітними видами суші та ролів. Насолодитися суші можна в японському ресторані чи замовити роли у Львові з доставкою додому або в офіс. Дуже часто замовляють роли для великої компанії друзів чи колег. У такому випадку краще замовити сет, де знаходиться декілька видів суші та ролів, які гармонійно поєднуються один з одним. Таким чином можна спробувати одразу кілька оригінальних ролів. Перед тим, як замовляти, потрібно знати, які популярні види ролів мають найбільший попит.
Топ популярних видів суші та ролів
- Каліфорнія – це типовий представник макідзуші, де рис знаходиться зовні, а лист норі всередині. Також до складу входять авокадо, огірок, сніжний краб, ікра масаго;
- Філадельфія – вдале поєднання таких продуктів, як лосось, огірок, ніжний крем-сир не залишають байдужим нікого;
- Макі роли з лососем і лососевою ікрою це завжди буде вічна класика, яка до вподоби як новачку, так і завзятому гурману;
- Зелені роли (Грін рол) з водоростями хіяші вакаме, авокадо, ніжним суші-сиром, сиром тофу, огірком та насінням кунжуту будуть до вподоби всім, хто піклується про своє здоров’я;
- Теплі роли набирають все більше прихильників завдяки своєму пікантному смаку. Хот Салмон Рол – гарячий рол зі сніжним крабом, лососем, вершковим сиром, томатом та соусом унагі стане гарною прикрасою святкового столу;
- Ну і як без авторських рецептів. Пропонуємо спробувати Тамаго рол з запеченим лососем, який залюбки приготує для вас шеф-кухар ресторану NOA. Хіба ви пробували щось вишуканіше? Запечений лосось чудово поєднується з японським омлетом Тамаго, манго та мигдалевими пластівцями.
Які найбільш популярні начинки використовуються у ролах?
Список начинок можна писати нескінченно, але ми згадаємо про самі популярні продукти, які використовують для приготування ролів.
- Рис – це був і є обов’язковою складовою всіх видів суші та ролів;
- Риба (тунець, лосось) і морепродукти (креветки, кальмари, м’ясо краба);
- Сир (вершковий, Фета, тофу);
- Овочі (огірок, авокадо);
- Гриби шиїтаке;
- Омлет томаго;
- М’ясо птиці;
- Ікра летючої риби чи лососева;
- Водорості норі;
- Кунжут і інші.
Не можливо воєдино зібрати всі популярні варіації та описати їх. Краще один раз спробувати ніж сто раз писати. Заходьте на сайт NOA, обирайте з меню вид ролів, який найбільш сподобався та замовляйте. Та самі переконаєтесь наскільки тут смачно готують.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.