На Вінниччині охоронець підприємства завдав ножових поранень напарнику через те, що той спав на роботі

11:59
Автор: Vежа
Become a Patron!

На Вінниччині, на підприємстві в одному з селищ Турбівської громади, 35-річний охоронець наніс чисельні ножові поранення 72-річному напарнику через те, що той спав на роботі. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, 18 жовтня до реанімаційного відділення з чисельними ножовими пораненнями був доставлений 72-річний чоловік. Встановлено, що він працює охоронцем на підприємстві в одному з селищ Турбівської територіальної громади. З його слів, тілесні ушкодження він отримав під час зміни від 35-річного напарника через те, що той побачив його сплячим.

Встановлено, що між чоловіками виник конфлікт. Зловмисник завдав потерпілому удари ножем в область грудної клітини й пішов. На ранок 72-річного чоловіка знайшов інший працівник. Він викликав швидку, а ті у свою чергу повідомили про ситуацію в поліцію.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото – ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Читайте також: На Вінниччині у порушника комендантської години виявили зброю та наркотики

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.