В одній із вінницьких шкіл зібрали понад 65 тисяч гривень на тепловізор та павербанки для військових

21:53
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

В одній із вінницьких шкіл організували акцію “Тепловізор замість квітів”. Завдяки їй зібрали кошти та придбали пристрій нічого бачення та павербанки, які вже передали батальйону морської піхоти.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, кошти збирали з ініціативи педагогічного та батьківського колективу.

 

Вказано, що акція мала на меті “направити кошти, які витрачаються на квіти до свята весни, на придбання чогось корисного і важливого зараз”.

Так, спільними зусиллями адміністрації школи №33, батьків та школярів, вдалось зібрати кошти на пристрій нічого бачення та павербанки, які вже передали батальйону морської піхоти.

 

Як повідомляє “Вінниця.інфо”, необхідні речі в школі вдалось придбати досить швидко:

– Буквально за тиждень ми зібрались і придбали тепловізор та десять елементів живлення, які з’єднуються, або можуть працювати окремо один від одного. Загалом, виходить надпотужний зарядний пристрій, навіть більший, якщо порівнювати із “БандераПавер”,  цитують Голову піклувальної ради ліцею Аллу Білик.

Як повідомляє “Суспільне”, загалом вдалось зібрати понад 65 тисяч гривень. Також в закладі закликають долучатись до подібних зборів інші школи.

Фото ВМР