З живою музикою та аукціоном: у “Veterano Pizza” відбувся благодійний вечір для допомоги вінницькому шпиталю. ФОТО

18:17
Автор: Богдан Будай
Become a Patron!

Напередодні, 23 вересня, у вінницький піцерії “Veterano Pizza” відбувся благодійний вечір для допомоги Військово-медичному клінічному центру. Так, зокрема, було передбачено музичну програму від Максима Тріски, а також благодійний аукціон з продажу картин. 

Загалом, благодійний вечір розпочався з виступу Максима після 18-ї години, однак “наплив” відвідувачів у піцерії стався вже близько 19-ї. У виконанні музиканта можна було почути пісні “Океана Ельзи”, “Скрябіна”, Олександра Чемерова тощо.

 

 

На аукціон же було презентовано три робити від графічної дизайнерки, яка через розв’язану росією війну виїхала з Маріуполя і наразі перебуває в Києві. Стартова ціна кожної картини становить 1 000 гривень. До слова, детальніше з роботами Дарії можна ознайомитися на її сторінці в Instagram за ЦИМ посиланням. Свої твори для благодійного вечора дівчина створила на графічному планшеті, і вже у Вінниці їх роздрукували на папері.

 

 

 

 

 

Як розповів “Вежі” керуючий піцерією у Вінниці Михайло, кошти, отримані в результаті акції, планується передати безпосередньо Військово-медичному центру, хоча початково планувалося передати гроші волонтерам для закупівлі необхідних речей.

– Ми хотіли зв’язатися з волонтеркою, яка активно допомагає шпиталю, однак в нас це не вийшло. Тому ми, мабуть, просто передамо кошти, – розповів Михайло. 

До слова, чоловік, як і авторка картин, – з Маріуполя. Через розв’язану росією війну він був змушений покинути рідне місто ще в березні, до Вінниці він їхав через Дніпро та Кропивницький. В Дніпрі, за його словами, він і познайомився з одним зі “Veterano Pizza” співвласників Миколою Новіковим.

– Я був у товариша в Дніпрі, ми саме прийшли на відкриття піцерії там, і я познайомився з Миколою. Він і розповів, що в них заморожений проєкт у Вінниці, адже людина, яка займалась ним, також перебуває на фронті. Згодом почали співпрацювати, – каже чоловік. В тимчасово окупованому Маріуполі в нього також лишився бізнес.

Тривав благодійний вечір близько двох годин. Протягом благодійного аукціону вдалося продати картину “Тримаємо” за 1 500 гривень.

У зв’язку з цим в піцерії вирішили провести додаткові аукціони вже в онлайн-форматі. Відслідкувати їх можна на Instagram-сторінці “Veterano Pizza”.

Нагадаємо, відкрилась піцерія у Вінниці в липні. Наша редакція завітала на відкриття. Як це було – за посиланням.

Фото – Зорини Гаджук

Читайте також: Піца, “Гром” і допомога захисникам: як у Вінниці відкрилась “Veterano Pizza”. ФОТО

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.