Квести, майстер-класи і басейн: у Вінниці організують два дні активностей для дітей переселенців і вінничан

15:18
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

У Вінниці 23-24 липня відбудеться благодійний розважальний захід для дітей “Врятуй дитинство від війни”. На учасників очікують, зокрема, безкоштовні майстер-класи, квести, тренінги та басейн.

Про це повідомляють на інстаграм-сторінці “Lockdown Cafe” та розповіла Vежі Світлана Дабіжа, одна з волонтерок Благодійного фонду “Код Життя UA”, що є одним з організаторів заходу. Ще одним організатором є Вінницький обласний медичний центр реабілітації дітей.

Як розповіла Vежі Світлана Дабіжа, головною метою “Врятуй дитинство від війни” є урізноманітнити життя дітей вінничан та переселенців під час війни. А запропоновані розваги зможуть “допомогти дітям побути дітьми”.

Так, на учасників очікують, зокрема, майстер-класи з гончарства, стрільби з лука, ММА, можливості відвідати тренінг з арт-терапії, потанцювати, розважитись з фарбами холі та на пінній дискотеці, освіжитись в басейні, пострибати на батуті, взяти участь у квестах, поїсти смаколиків на фуд-корті та інші розваги.

Крім того, на дводенному заході будуть присутні й “надзвичайники”, які вестимуть, зокрема, просвітницьку роботу та з якими зможуть поспілкуватись діти.

Вхід на подію вільний та не має вікових обмежень, однак деякі заходи (зокрема, стрибки на батуті та майстер-клас із гончарства) можуть бути платними. Разом з тим, частина виручених коштів та всі благодійні внески будуть витрачені на придбання автівок для ЗСУ.

Заходи “Врятуй дитинство від війни” відбудуться 23-24 липня, з 14:00 до 19:00, у Вінницькому обласному медичному центрі реабілітації дітей (вул. Нагірна, 17).

Фото – Живи Активно

Читайте також: Мотузковий парк та байдарки: для дітей-переселенців у Вінниці підготували заходи на липень

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.