Ремонтні роботи у Вінниці: у місті сьогодні подекуди не буде газу, світла чи води

12:09
Become a Patron!

У Вінниці протягом чотирьох днів через ремонтні роботи на деяких вулицях буде відсутнє газопостачання, тому мешканців визначених будинків просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Як повідомляє Вінницька міська рада, бригади АТ «Вінницягаз» проводитимуть планові ремонтні роботи із модернізації шафових газорегулюючих пунктів. Тому буде відсутній газ на час проведення робіт з 15:00 27 червня по 17:00 30 червня. 

Газопостачання буде відсутнє за наступними адресами: вулиця П. Мирного, М. Заньковецької, провулок М. Заньковецької, Черняховського, 1-й та 2-й провулки Черняховського, 1-й та 2-й проїзди Черняховського, провулок Прибузький, 2-й проїзд Енергетиків, Карбишева, провулок Карбишева, 1-й, 2-й, 3-й провулки Карбишева та Яблунева.

Мешканців будинків та квартир на цих вулицях просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами відразу після припинення газопостачання та на момент пуску газу, щоб забезпечити доступ до них працівникам АТ «Вінницягаз».

Водночас на підприємстві наголошують, що з метою безпеки, відновлення подачі послуги буде здійснюватися лише в присутності господарів осель.

Також, бригади комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» усувають наслідки пошкоджень зовнішньої мережі на вулицях Чехова та Кропивницького, 17.

А через ремонт трансформаторних підстанцій та повітряних ліній, працівники «Вінницьких міських електромереж» попереджають про відключення світла. Це стосується таких адрес: на вулицях Синьоводська, Маріупольська, Матросова, Богомольця, Нахімова, Глінки, Я. Шепеля, Я. Гальчевського, Аграрна, провулок Добрий, Пирогова, Корольова, О. Гончара, Волошкова, Учительська, Немировича-Данченка, Яблунева, О. Пчілки.

Фото – сайт Економічна правда