Вінницький військовий приїхав з передової, щоб побачити новонароджену доньку. ВІДЕО

12:03
Become a Patron!

Олександра Новотарського, військового з Вінниці, відпустили з передової на кілька днів, щоб він зміг познайомитись з новонародженою донькою. Ще за пів року до появи, дівчинку назвали на честь батька Олександрою. Народилася дівчинка 31 травня, на День ангела. Та вже сьогодні чоловік повертається на передову.

Як повідомляється на сайті Суспільного, народилася дівчинка зростом 56 сантиметрів та вагою 3 160 кілограмів. Доньку з пологового Олександр Новотарський забирав разом із молодшим сином Даміром, побратимами та друзями.

Зі своїм другом Владленом (позивний “Карась”), який прийшов на виписку, разом записались у тероборону.

“Разом служимо та захищаємо Батьківщину. Незважаючи на все те горе, яке зараз відбувається, життя продовжується, а діти народжуються”, — розповідає Владлен.

Олександр та його дружина Ірина мають вже чотири дитини. Старший син пішов на війну, слідом за батьком. Є також молодший син – Дамір та старша донька.

Під час виписки з пологового, Ірина навіть не одразу помічає батька дитини, який стояв з квітами біля неї.

Я щаслива, що тата відпустили хоча б на виписку. Чоловік телефонував і казав, що ще п’яту дитину зробимо. Та зараз у нас нічия: двоє дівчат і двоє хлопців, – каже жінка.

Відео та фото – Суспільне 

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.