У Вінниці влаштували благодійні футбольні матчі в пам’ять про загиблих бійців “КОРДу”, військовослужбовців та цивільних

15:43
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці організували благодійні футбольні матчі на честь загиблих вінницьких поліцейських Корпусу оперативно-раптової дії, а також військовослужбовців та мирних громадян України. На потреби однієї із сімей загиблих передали 10 000 гривень та зібрали додаткові кошти на інші ініціативи вшанування пам’яті Героїв.

Як повідомляє Вінницька міська рада, у заході взяли участь колеги, друзі, сусіди, однокласники та одногрупники загиблих бійців. А також команди працівників органів прокуратури, адвокати, фахівці з нерухомості, медики, волонтери та вимушені переселенці.

За словами голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергія Краєвського, матчі розпочинались з хвилини мовчання. Крім цього, міська федерація футболу та команди, яка долучились до ігор, передали на потреби однієї із сімей загиблих 10 000 гривень, а також зібрали додаткові кошти на інші ініціативи вшанування пам’яті Героїв.

Захід організували за підтримки Головного управління Національної Поліції у Вінницькій області, Вінницької міської ради, Комітету по фізичній культурі і спорту міської ради та Вінницької міської федерації футболу.

Нагадаємо, 29 травня у Вінниці відбулась церемонія прощання із загиблими дев’ятьма поліцейськими елітного підрозділу “КОРД”. Вони загинули 22 травня, захищаючи Україну. Напередодні, 28 травня, у населених пунктах Вінницької області загиблих Героїв зустрічали “живими коридорами”. Як це було у Вінниці – за ЦИМ посиланням.

Фото – з сайту Вінницької міської ради

Читайте також: У Вінниці попрощались з дев’ятьма загиблими бійцями “КОРДу”. ФОТО

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.