На Вінниччині в квартирі стався хлопок газу – постраждала 82-річна жінка

13:49
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

У Козятині, що на Вінниччині, в одній з квартир багатоповерхівки стався хлопок газо-повітряної суміші без подальшого горіння. Внаслідок цього постраждала 82-річна власниця житла, яка зазнала незначних опіків. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляється на сайтах ДСНС у Вінницькій області та ГУНП у Вінницькій області.

– 25 листопада близько 8-ї години ранку в одній із квартир на останньому поверсі дев’ятиповерхівки на вул. Героїв Майдану в м.Козятин стався хлопок газо-повітряної суміші без подальшого горіння. За попередніми даними, витік газу стався через негерметичне з’єднання газової плити з трубою (напередодні відбулася заміна плити).

Всередині зруйновано міжквартирну перегородку, 82-річна власниця оселі отримала опіки. Обставини надзвичайної події з’ясовуються, – повідомляють у ДСНС.

 

 

Разом з тим, як повідомляють у поліції з посиланням на начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, внаслідок вибуху зруйновано перестінки у квартирі та двох сусідніх помешканнях.

Вказується, що поліцейські встановлюють обставини надзвичайної події в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 270 КК України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки).

 

Санкція статті передбачає штраф від 17 000 до 68 000 гривень або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Фото – ДСНС