У Вінниці збирають гроші на допомогу поліцейській, в якої виявили пухлину мозку

14:04
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці збирають гроші на допомогу співробітниці поліції Ірині Черкашиній, в якої виявили пухлину головного мозку. За результатами досліджень, пухлина швидко прогресує, відтак правоохорониці необхідна термінова операція вартістю 130 тисяч гривень. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє начальниця відділу зі зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції у Вінницькій області Олена Вотякова.

За повідомленням, поліцейській діагностували аденому гіпофізу.

В моєї колеги та подруги, поліцейської м. Вінниці Ірини Черкашиної виявили пухлину головного мозку. Я знаю Ірину як виключно чуйну, відповідальну та небайдужу людину, професіонала своєї справи та волонтера. Це та людина, яка витрачає свою силу та час заради допомоги тим, хто цього потребує, ‒ зазначає в дописі Олена Вотякова.

За словами патрульної, будь-яка допомога буде доречною.

Реквізити

“Укргазбанк”

5355 0821 0956 7071

“ПриватБанк”

4149 4991 4971 9609

Отримувач: Черкашина Л.М.

Аденома гіпофіза — це доброякісна пухлина гіпофізу. Аденома гіпофіза призводить до різноманітних порушень, залежно від її біологічної активності. Аденома гіпофіза діагностується від 10% до 25% випадків серед інших внутрішньочерепних пухлин. Середній рівень захворюваності серед населення становить приблизно 17%. Ця пухлина призводить до погіршення зору, акромегалії тобто росту кісток, спричиняє біль у голові (за даними Вікіпедії).

Фото – з Facebook-сторінки Олени Вотякової

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.