Прощавай, 2020-й: де і як у Вінниці зустріти Новий рік

14:51
Автор: Юлія Плахтій
Become a Patron!

Вже за кілька тижнів 2020-ий рік нарешті закінчиться. Нелегкий для всієї країни та світу, цей рік приніс багато складнощів для підприємців, медиків, та й зрештою для всіх нас.

Втім, це не привід скасовувати новорічні святкування. І сьогодні на Vежі – про те, де та як можна відзначити завершення 2020-го та привітати прийдешній 2021-й великою компанією.

Заклади традиційно прикрашають свої інтер’єри новорічним декором, а в низці барів та ресторанів передбачено ще й корпоративний відпочинок з шоу-програмою та інтерактивами. Стартує “сезон” новорічних корпоративів вже наступного тижня, починаючи з 15 грудня.

VежА зібрала десяток пропозицій від вінницьких закладів і пропонує нашим читачам ознайомитися, де можна добре відпочити та провести цей бентежний 2020-й рік.

Ресторан “Cherry Lake”

Як зазначають у самому закладі, “Cherry Lake” – це ресторан унікальних гастрономічних подорожей. У своєму меню заклад зібрав страви різних країн світу. Сучасний, яскравий інтер’єр приваблює гостей, а музика в стилі “лаунж” створює атмосферу затишку та спокою.

 

 

 

“Ми пропонуємо три варіанти різних меню (у двох з них врахований алкоголь), або наші гості можуть скомпонувати страви для святкового столу самостійно. Одне з меню містить алкоголь, але є можливість принести свої напої. У нас діє послуга cork-free – гості сплачують за кожну відкриту пляшку алкоголю у Cherry Lake” – розповіли у ресторані.

Святкування

Для новорічних корпоративів у ресторані відведено основну залу (на 154 гостей), яка розподілена на дві зони. Банкетну залу виділили для танців та, за бажанням, для караоке. Для декорації приміщення було запрошено столичних фахівців, тож гостям обіцяють вишукану атмосферу.

Зокрема залу прикрашатиме унікальна ялинка, а ще – фігура символу прийдешнього року – бика – у людський зріст.

 

 

 

 

Новорічні корпоративи у ресторані розпочинаються щоденно з 15 грудня. Святкова програма розрахована з 19:00 до 21:30. Ведучою корпоративів буде співачка, учасниця 9-го сезону шоу «Х-фактор» Олена Пасіхова. Конкурсів та вікторин не передбачено.

Передзамовлення корпоративу – 850 гривень з людини. Для гостей, які захочуть просто прийти відпочити до закладу, немає мінімального замовлення та плати за вхід.

У “Cherry Lake” наголошують, що це заклад, де здійснювати особисті гастрономічні подорожі дуже просто, адже ціни – доступні.

 

 

 

 

 

 

 

 

Меню

Готує для “Cherry Lake” бренд-шеф Юрій Столяр. У двох бенкетних меню є алкоголь, одне його не містить. В усіх меню є особливі тайські закуски – спрінг-роли з куркою та креветкою.

Є меню з італійським акцентом. У ньому серед основних страв – равіолі з креветками та равіолі зі шпинатом.

В основних стравах обов’язково є американські стейки, які тут готують на хоспері. Крім того у різних варіантах меню є різна риба – дорадо або філе окуня. Також дуже популярний салат з карамелізованою печінкою (ця позиція є в кожному меню).

 

 

 

 

 

 

Адреса: проспект Юності, 77
Телефон: +380967009977
Соцмережі: Іnstagram, Фейсбук
Графік роботи: 11:00 – 22:00

 

Комплекс “Люди Fusion Place”

“Люди Fusion Place” пропонує не лише корпоративний відпочинок, а й святкування у новорічну ніч. Площа комплексу – близько 3 000 квадратних метрів. Він включає в себе ресторан зі сценою для живої музики чи дискотеки для 200 осіб, ресторан із послугою караоке на 90 осіб та ресторан із камерною атмосферою для 80 осіб.

Окрім того, “Люди Fusion Place” – це 20 ігрових доріжок для гри в боулінг (для 100 осіб) та більярдний клуб із 23 ігровими столами на 46 осіб.

 

 

 

 

 

Корпоративи

Новорічні корпоративні програми у “Люди Fusion Place” розпочинаються з 18 грудня. Тривалість святкової програми – з 19:00 до 22:00. Мінімального замовлення для візиту в “Люди Fusion Place” під час новорічних свят не встановлено, а вхід до закладу (крім караоке) безкоштовний.

Для святкувань є три окремі зали: на 200, 100 та 80 осіб, а також танцювальний майданчик. Приміщення не лише по-новорічному прикрасять, а й облаштують фотозони.

Під час святкування для гостей працюватиме фотограф та ді-джей. Окрім того, для кожної окремої компанії можуть підібрати тих чи інших артистів та ведучих.

 

 

 

 

 

 

 

Для прорахунку вартості святкування компанією достатньо звернутися телефоном чи в Instagram закладу. При цьому потрібно зазначити, на яку кількість осіб потрібен банкет, що з алкогольних напоїв планується тощо. Менеджер “Люди Fusion Place” розробить декілька варіантів замовлень для ознайомлення, тож не обов’язково спеціально їхати для цього в заклад.

Для святкування корпоративів також є спеціальні ціни на алкогольні напої або послуга Сork fee на принесений з собою напій. Спеціальні ціни: горілка – від 130 гривень за 0,5 літра, вино – від 150 гривень за 0,75 літра.

 

Робота в Новорічну ніч

В останній день року комплекс також працюватиме – з 11:00 до 1:00 (початок новорічної програми – о 22:00).

Заплановано окрему програму та шоу під назвою “Новорічна вечірка у Санти” в основному залі. В караоке-залі також буде окрема програма та шоу “Вечірній fusion” в стилі програми Івана Урганта. Окрім того, гості можуть пограти в боулінг та більярд, а за бажання потрапити на новорічну дискотеку.

 

 

 

 

 

 

 

Ціни: 

– 650 гривень – вартість шоу-програми

– 750 гривень – мінімальне замовлення по кухні та бару

– 400 гривень – окрема шоу-програма для дитини (з 22:30 до 1:00), якщо потрібно, щоб дитина могла повеселитися з іншими дітками, а батьки спокійно відпочивали 

– 400 гривень – година гри у боулінг

– 150 гривень – година гри у більярд

– 250 гривень – вхід на дискотеку

– 300 гривень – вхід в караоке (за наявності вільних місць)

В підсумку, для зустрічі новорічної ночі з шоу-програмою в “Люди Fusion Place” вартість становить 1 400 гривень з особи. 

 

 

 

 

 

 

Меню

Меню створено з елементами європейської, японської, азійської, італійської та української кухонь. М’ясо та риба готуються на відкритому вогні в хоспері, а також є коптильня гарячого копчення на фруктових дровах. Окрім цього, у “Люди Fusion Place” є власний хлібо-кондитерський цех.

 

 

 

 

Кухня в “Люди Fusion Place” оснащена сучасним обладнанням, що дає можливість готувати різноманітні страви на будь-який смак. Зокрема це піца-піч, хоспер (іспанський мангал на дровах закритого типу, в якому завдяки високій температурі м’ясо готується швидко і з максимальним збереженням соковитості), власна коптильня (гарячого і холодного копчення на фруктових дровах), sous-vide (пристрій для приготування при низьких температурах), smoke gun (пристрій для швидкого коптіння з ефектною подачею) та молекулярні суміші. 

Окрім обладнання, в закладі пишаються співпрацею з перевіреними постачальниками продукції, а також досвідченим та умілим персоналом. “Наш бренд-шеф кухар Теличко Борис працював в одних з кращих ресторанів Києва Сергія Гусовського, а шеф-кухар Марковський Сергій, наймолодший з учасників проекту “13 шефів”, володіють різноманітними техніками приготувань страв і полюбляють експериментувати” – розповідають у закладі.

В “Люди Fusion Place” кажуть, що при формуванні банкетних страв, зокрема тих чи інших нарізок, намагаються поєднати в одній страві декілька продуктів, щоб вона сподобалася гостям з різними смаками. Наприклад, під горілку пропонується асорті з оселедця, сала та солінь. Таким чином одна така страва вигідніша для гостя, адже враховує різні смакові потреби та при цьому не потрібно купувати зайвого.

З цікавих та найбільш популярних страв банкетного меню:

– Гаряча закуска «асорті брошет» – асорті рулетиків із лосося, курки та овочів в беконі. Страва важить 600 грамів і складається з невеликих окремих рулетиків, які зручно куштувати всім гостям.

– М’ясне асорті з хоспера: м’ясо телятини та свинини, курка та картопля, приготовані на відкритому вогні. Вартість 1,5 кілограма готового м’яса з соусом і картоплею (ціни у закладі – лише за готове м’ясо, а не сиру вагу) – 550 гривень.

– Рибне асорті для банкетів також готують на відкритому вогні та розбирають на філе, щоб гостям не доводилось шукати в страві кісточки. (500 грамів готового розібраного на філе м’яса трьох видів риби лосося, дорадо та скумбрії коштує 650 гривень). 

– Також гостям пропонують смачну запечену качку та фаршировану рибу.

“Якщо замовники хочуть щось особливе зі страв, наші шеф-кухарі спілкуються особисто та готують страви під замовлення. Зазвичай – із додаванням молекулярної кухні або делікатесних продуктів” – зазначають у “Люди Fusion Place”.

 

 

 

 

 

 

Адреса: вулиця 600-річчя, 17-е
Телефон: 093-045-45-00
Сторінка комплексу у Фейсбук. Можна писати в direct на сторінку закладу в Іnstagram

Ресторан “Червоний цепелін – Red Zeppelin”

В цьому ресторані корпоративи починаються з 18 грудня. У святковій програмі заплановані різноманітні конкурси та розваги. Гостей розважатимуть ведуча, “справжній” Санта, саксофоніст, танцівники та співачка (Лілія Книжник). Також у закладі є локація для танців.

 

 

У закладі передбачено, що мінімальне замовлення (без врахування алкоголю, лише кухня) – 400 гривень на людину. При цьому кількість осіб в компанії не береться до уваги.

Адреса: вулиця Келецька, 117-б
Телефон: 097 173 45 54
Графік роботи – з 10:00 до 22:00. Новорічна програма – з 18:00.
Заклад у Фейсбук

Ресторан грузинської кухні “Georgian Factory”

Тут корпоративи готові проводити з 17 грудня.

При цьому вхід до закладу вільний, а шоу-програма – безкоштовна. У неї входить робота ведучого, виступи вокалістки, грузинських танцюристів та виконавців східних танців, скрипальки Ольги Гуменюк. Також з 21:00 заплановано дискотеку.

 

Мінімальне замовлення для корпоративного відпочинку – 400 гривень з однієї людини. При цьому “мінімалки” для гостей, які просто завітають до закладу в передноворічний період, немає. 

Адреса: вулиця Грибоєдова, 3
Телефон: 096 785 9888
Графік роботи закладу: 10:00 – 22:00. Початок шоу-програми – 18:00. 
Заклад у Фейсбук

Ресторан “Аристократ” (в готельно-ресторанному комплексі)

У цьому закладі корпоративи можна влаштовувати з 15 грудня. Ресторан має велику залу з окремо облаштованими зонами для відпочинку.

 

Святкова програма стартує о 18:00. Для гостей передбачено музичний супровід, а ведучою вечора буде Тетяна Крашевська. Також тут облаштують фотозону та пропонуватимуть гостям послуги фотографа.

Вартість корпоративного відпочинку – 800 гривень з людини. При цьому дозволяється брати свій алкоголь.

Телефони: (068)‎257-00-05, (093)257-00-05
Адреса: вулиця Бевза, 17

Графік роботи: до 22:00
Сайт закладу

Ресторан сучасної грузинської кухні “Лезгинка”

Новорічні корпоративи в ресторані сучасної грузинської кухні “Лезгінці” розпочинаються з 15 грудня.

 

 

Святкова програма стартує о 18:00. Серед іншого, гості зможуть насолодитися шоу грузинських та східних танців, звучанням скрипки, а на завершення вечора – дискотекою.

Вартість корпоративного відпочинку – 500 гривень з однієї людини. При цьому алкоголь можна приносити свій або, звісно, замовити окремо у закладі.

Адреса: вулиця Пирогова, 37
Телефон: 096 844 7544
Графк роботи: до 22:00
Заклад Фейсбук

Ресторан “Клуб м’яса”

Ресторан позиціонує себе як один із нових найколоритніших та новаторських ресторанів у самому серці міста.

У закладі під новорічні корпоративи (з 15 грудня) можуть бути відведені дві зали, що вміщують до 80 осіб кожна, одна зала на 40 осіб та ще одна – до 16.

 

 

Особливої новорічної програми у закладі не планують. Зазначають, що, як і щовечора, для гостей гратиме жива музика (саксофон та солістка). Для дітей також працюватимуть аніматори, а для дорослих влаштують різноманітні інтерактиви.

Вартість замовлення – від 500 гривень з людини.

Адреса: вулиця Оводова, 46.
Телефон: 095-000-11-01
Ресторан працює до 22:00

Заклад у Фейсбук

Ресторан “Aprel” (в готельно-ресторанному комплексі)

У ресторані представлено страви європейської, японської, тайської кухні та американський стейк-хаус. Щодо корпоративів, то тут шоу-програма тут буде мінімальною, а гостей розважатиме ведучий, ді-джей та співачка. Також буде облаштовано фотозону, де працюватиме фотограф.

 

Корпоративи у закладі планують з 19 по 30 грудня. Для цього відведено три зали: одна – на 120 осіб, ще дві розраховані на 50 осіб кожна. Також є VIP-кімната на 10 персон.

Вартість корпоративу: 1 100 гривень з особи. У вартість входить їжа на вибір зі стандартного меню та узвар, а ось алкоголь та інші напої можна взяти із собою.

Адреса: вулиці Привокзальна, 19-а
Телефон: +38 096 606 77 77
Тривалість святкової програми: до 22:00

Заклад у Фейсбук

Ресторан “Велюр”

Клубний ресторан “Велюр” фактично спеціалізується на організації святкувань за участю великої кількості людей: бенкетів, фуршетів та презентацій. Для цього тут облаштовано дві великі зали (на 400 та 100 осіб), фуршетну залу та дві VIP-зали на 20 та 40 осіб.

Корпоративи у “Велюрі” відзначатимуться з 20 по 30 грудня. Гостям обіцяють шоу-програму з ведучими та живою музикою.

 

У залі облаштують тематичну фотозону та локацію для дискотеки. Заплановано й розіграш призів: від парфумерії до ювелірних прикрас та туристичних подорожей.

Вартість корпоративу – 900 гривень з людини. У цю суму входить шоу-програма та страви, які можна підібрати з наявного меню. Фрукти, алкоголь та інші напої відвідувачі можуть взяти із собою.

Для гостей, які забажають потрапити до зали з шоу-програмою, але які не є учасниками “корпоративу”, умови аналогічні. Відпочинок в іншій залі без шоу-програми – без мінімального замовлення та сплати за вхід.

Адреса: вулиця Пирогова, 31
Телефон: +380 68 413 16 16
Новорічна програма триватиме орієнтовно з 17:00 до 22:00.
Сайт закладу

Готельно-ресторанний комплекс “Версаль”

Заклад позиціонує себе як аристократичний. У комплексі є чотири зали на 200, 70, 50 та 20 осіб та окремі кабінки на 15 та 8 осіб. Для святкового відпочинку зали декорують, облаштують фотозону та встановлять ялинку.

 

Вартість корпоративу – 550 гривень з людини. У вартість входять страви: холодні закуски, салати, гарячі страви. Алкоголь та інші напої можна принести із собою або дозамовити у закладі.

При замовленні корпоративу на більше ніж 20 осіб живий музичний супровід вечора надається безкоштовно, в іншому випадку вартість “музичної” години – 200 гривень.

Адреса: вулиця Тиврівське шосе, 2.
Телефон: 096-505-50-58
Початок святкової програми – за домовленістю, але ресторан працює до 23:00
Заклад у Фейсбук

Фото – Марини Сербінович та з сайтів і Фейсбук-сторінок закладів, що увійшли до огляду