ЦВК: Анатолія Кушніра обрали міським головою Жмеринки

11:20
Автор: В'ячеслав Луцков
Become a Patron!

На Вінниччині Анатолій Кушнір був обраний на посаду Жмеринського міського голови. Він набрав 9564 голоси “за” або 62,72% підтримки виборців.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

За даними на сайті ЦВК, це поки єдиний обраний голова міста обласного значення на Вінниччині за результатами місцевих виборів 25 жовтня. Підрахунок голосів щодо виборів голів у інших містах області наразі не опублікований на сайті.

Нагадаємо, Анатолій Кушнір займав посаду Жмеринського міського голови до місцевих виборів. На виборах він висувався від “Української Стратегії Гройсмана”.

Здобувши 62,72% голосів виборців, Анатолій Кушнір переміг у першому турі виборів. На другому місці опинилась Ольга Боровська (Політична партія “Сила і Честь”) із 2025 голосами (13,28%), на третьому – Зіновій Трахтенберг (партія “Пропозиція”) із 1099 голосами (7,2%).

Із результатами решти кандидатів на посаду міського голови Жмеринки можна ознайомитись ТУТ.

Також ЦВК повідомила результати виборів депутатів у 22 селищних та 22 сільських радах, а також результати виборів на посаду селищного голови Глуховецької селищної ради та сільського голови до Самгородоцької сільської ради.

Фото з архіву

Читайте також: Як розподілять депутатські мандати у новому складі Вінницької міськради. ГРАФІКА

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.