У Вінниці оновлюють спортивну школу №2. ВІДЕО

18:05
Автор: Vежа
Become a Patron!

У Вінниці модернізують дитячо-юнацьку спортивну школу №2, що розташована прямо біля Південного Бугу. На це виділили майже чотири мільйони гривень. 

Як ідеться у сюжеті “Віти”, школу фактично створюють з нуля – замість аварійного приміщення зроблять гараж для човнів, а з майстерні – ще одну тренажерну залу. В одному гаражі встановлять пральну машинку та сушарку, щоб спортсмени змогли випрати свої речі після занять.

 

На другому поверсі облаштують санвузли, роздягальні та вентиляцію, там вже встановили великі панорамні вікна. Окрім цього, встановлять камеру, аби спортсмени змогли влаштовувати змагання онлайн у разі, якщо епідемія не вщухатиме. Автономну спортивну залу облаштують так, аби зробити функціональним увесь простір приміщення та урізноманітнити фізичні вправи спортсменів.

Зараз тут займається триста спортсменів, які опановують п’ять видів спорту – веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, радіоспорт та тхеквондо. Тут готується до змагань національна збірна.

На модернізацію школи Вінницька міська рада виділила майже чотири мільйони гривень. Роботи планують завершити до вересня.

Відео – “Віта”

Читайте також: У Вінниці відремонтували дитячо-юнацьку спортивну школу №1. ФОТО

 

 

 

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.