“Digital Wo+Men”: у Вінниці відбудеться тренінг на тему жіночого лідерства

10:03
Автор: Катерина Дядюк
Become a Patron!

У Вінниці 8 серпня відбудеться тренінг на тему жіночого лідерства – політична “прокачка” “Digital Wo+Men”. Реєстрація на нього триватиме до кінця липня.

В анонсі зазначається, що завданням цієї ініціативи є зробити голос жінки “гучнішим”, а саме – “прокачати” учасниць у навичках роботи в соціальних мережах і публічних виступах.

– Тема жіночого лідерства ніколи не втратить актуальності – про це будуть говорити, сперечатися, підтримувати або відверто хейтити. Жінки на чолі компаній, організацій і політичних партій можуть не лише змінювати ставлення суспільства до жіночого лідерства, але і створювати умови для інших жінок, – кажуть організатори з ГО “Жіноче Лобі”.

Відомо, що ключовими темами на тренінгу “Digital Wo+men” стануть такі:

– політична освіта та просвіта максимально неформально про важливе: як внести до порядку денного держави проблеми, що хвилюють жінок, а також шляхи вирішення цих проблем; та як стати жіночими обличчями, які в практичному вимірі об’єднуються для розв’язання питань та перемагають (створення та розвиток особистого бренду);
– просування ідеї рівних прав і можливостей: гендерні особливості комунікації;
–  соціальні мережі – диспетчери демократії.

Захід відбудеться 8 серпня у готелі “Франція” (вулиця Соборна, 34) і триватиме з 10:00 до 20:00. 

Участь у ньому  безкоштовна, але щоб на нього потрапити, потрібно надіслати заявку на участь. Це можна зробити до 23:59 31 липня за ЦИМ посиланням.

Захід організовується в партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні. Всі витрати, пов’язані з навчанням — покриваються організаторами, витрати на проїзд — власний внесок учасників тренінгу.

Фото – зі сторінки заходу у Фейсбук

Читайте також: Фемінізм та ґендерна рівність у Вінниці: історії Анни Савчинської та Антона Ходакова

Читайте також: “Гендерна рівність – це не лише про жінок”: у Вінниці говорили про становище жінок у бізнесі та на виробництві

Читайте також: Леді Ґаґа як приклад рішучості: про що говорили чоловіки на жіночому бізнес-форумі “VinLadyFest”. ФОТО

Читайте також: У Вінниці затвердили міську програму з гендерної рівності

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.