У Вінницькій області фермер Олег Міхеєв виготовляє мармелад із солодкого та гострого перцю.
Про це повідомили у виданні “SEEDS”. Зокрема там зазначили, що Олег Міхеєв разом з дружиною приїхав до Вінниці влітку 2014 року з Горлівки. За рік родина придбала невеличкий будиночок та пів гектара землі в селі Степанівка Немирівського району, і саме тоді пан Олег розпочав роботу над найцікавішим стартапом у житті родини – аграрним.
Повідомляється, що він став “крафтярем” не так давно, проте винахідником був завжди, а про свої досягнення докладно розповідає на фейсбук сторінці “СтепанівкаVillage”, яка є своєрідним блогом.
Серед іншого Олег Міхеєв займається виготовленням незвичного мармеладу з солодкого та гострого перцю.
– Зараз весна закінчується, принаймні на календарі, і нарешті зірки склалися, компоненти всі з’явилися, і в мене були час та навіть натхнення. І я зварив невелику кількість мармеладу з перцю, – розповів у коментарі журналістам Олег Міхеєв.
– За консистенцією це дуже м’яке желе, бо на агарі. Кисло-солодкий, трохи гострий (як на мій смак), ароматний… Використовувати такий мармелад можна як джем на бутерброд з маслом до чаю. А можна як модний зараз пікантний кисло-солодкий соус до м’яса чи риби, – додає фермер.
Зі слів Олега Міхеєва, масовий запуск виробництва він не планує. Найголовніша причина – він не додає жодних консервантів, тому строк зберігання такого мармеладу – місяць у холодильнику (якщо відкрили – тиждень).
Фото – зі сторінки “СтепанівкаVillаge” у Фейсбук
Дякуємо!
Тепер редактори знають.